Jana Slováčková Burianová

20.5.2024

Zabere to jen 3 min času

V Brně 11.3.2024

PŘIJALA JSEM VÝZVU, COŽ SE VYPLATILO

Jmenuji se Jana Slováčková Burianová a jsem majitelka firmy Neon Burianová s.r.o., která sídlí v Brně. Litecom mě poprvé oslovil v roce 2014. Někdo mi prostě zavolal a řekl mi o možné spolupráci. Nikdy jsem o takové možnosti předtím neslyšela, a tak prostě tuto výzvu přijala.

 V roce 2015 jsme firmu vlastnily společně s mojí mámou a bylo zapotřebí dát firmě jiný směr, organizaci a postavit vedení firmy více na mojí práci tak, aby mamka mohla z firmy odejít na zasloužený důchod.

Firma nefungovala špatně, ale mamka měla léta zaběhlá pravidla, která bylo nutné změnit. Já jsem chtěla, aby to slyšela od někoho nezávislého, což se stalo. Tato spolupráce mně přinesla i to, že jsem si srovnala myšlenky a poradila se s někým druhým, co ve firmě funguje, co ne, a jak se na vše podívat jinýma očima.

Tyto konzultace mi pomohly v komunikaci se zaměstnanci, uvědomila jsem si, co je důležité do ekonomiky firmy počítat, a které náklady jsou důležité a které zbytečné.  Dokázala jsem si tak spočítat kolik stojí „ansábl“, dát tomu řád a smysl. Obrat se zvýšil ze 4 milionů na 8 milionů a celková situace se zlepšila. 

Všem podnikatelům bych chtěla vzkázat, ať neváhají, pokud si chtějí nechat poradit od nezúčastněných, urovnat si myšlenky a podívat se na svoji práci z jiného úhlu. Každá zkušenost je prospěšná.

Jana Slováčková Burianová             

NEON Burianová s.r.o.

+420 603 728 056
j.burianova@neon-b.cz

www.neon-b.cz