Radovan Blažek

20.5.2024

Zabere to jen 3 min času

 

V Ostravě 7. března 2024

 

KDYBYCH SE OCITL OPĚT VE ŠPATNÉ SITUACI, NEVÁHAL BYCH ANI MINUTU!  

Moje jméno je Radovan Blažek a jsem majitelem firmy Klima Blažek s.r.o. Spolupráci s Litecomem jsem navázal v roce 2014, ale nějakou dobu jsem o Litecomu věděl. V tu dobu jsem se jim ozval sám, protože jsem potřeboval pomoci. 

Dojel jsem tedy do Brna za Míšou Orálkovou a už na první schůzce jsme si plácli. Důvody, které mi pomohly v tom se rozhodnout pro spolupráci, byly důvěra a reference. 

Moje podnikání tehdy fungovalo, ale ne jak bych si představoval. V té době jsem se necítil dobře a nebylo to pro mě lehké období, jelikož jsem řešil potíže s kolegy a vztahy celkově. To byl hlavní důvod, proč jsem se k něčemu odhodlal – chtěl jsem to vyřešit. 

Služba probíhala dle plánu a rychle, jak schůzka s Míšou, tak samotná práce s Pepou. Moje očekávání, ať už to, že dostanu odpovědi na moje dotazy, nebo to, že začnu fungovat lépe, se potvrdily.

Celkově jsem s Pepou absolvoval asi 6 konzultací, díky kterým jsem si vyřešil to hlavní – situaci s kolegy, která mě v té době tížila. Zlepšil jsem si komunikaci mezi lidmi a mezi zaměstnanci a umím lépe jednat se zákazníky. Dalším posunem bylo také to, že jsem se naučil říkat ne a pochopil jsem cenovou politiku. Dokopal jsem se ke změnám a díky Pepovi se věci změnily. Získal jsem větší klid a větší nadhled pro věci. Celkově jsem začal být více v pohodě. Díky Litecomu jsem dosáhl mnohonásobně lepších výsledků, ztrojnásobily se mi obraty a zvýšil jsem počet zaměstnanců ze 3 na 9.

Kdybych se ocitl opět ve špatné situaci, neváhal bych ani minutu! Vůbec nelituji vynaložených peněz za tuto spolupráci, protože pomoc a zlepšení, kterých se mi dostalo, za to stály. Díky nekompromisnímu přístupu Míši a Pepy a to, že jsem pochopil, že je důležité věci dělat hned a neodkládat, jsem dosáhl zlepšení.

Litecom mohu doporučit všem, kteří chtějí pomoct – Pepa a jeho team to dokáže.

Radovan Blažek 

Klima Blažek s.r.o.
Tel.: 602 825 238
blazek@klimablazek.cz
www.klimablazek.cz