Robert Filiczký

13.2.2024

Zabere to jen 3 min času

CÍTÍM SE BÝT LEPŠÍM ČLOVĚKEM, ANEB REFERENCE PRO LITECOM

Jsem Robert Filiczký a spolu s dcerou jsme spolumajitelé firem, Hungaro Wine, Hungaro Delikates puszta a Hungaro Delikates. Sídlo máme v Ústí nad Orlící, kde máme i prodejnu, které se nachází i v Praze a Hradci Králové. Dovážíme a prodáváme maďarské speciality všech chutí a druhů od uzenin a koření až po různé příslušenství z Maďarska.

K Litecomu jsem se dostal jako slepý k houslím… v minulosti totiž kontaktovali moji dceru a začali jí posílat e-maily. Já si je začal číst a po krátkém čase jsem uznal, že vědí, o čem píší. I reference se shodovaly ve větší míře s mojí situací a zároveň jsem uznal, že by nám mohli s tím naším podnikáním pomoct. To bylo ještě v roce 2017.

Abych nechodil kolem horké kaše. Byl jsem lajdák. Naše firma neměla řád. Myslel jsem si, že je normální, že člověk dluží peníze, anebo to, že i když všichni ve firmě věděli, co se jak má dělat a kdo co má dělat – tak vlastně nikdo nic nevěděl a hlavně nedělal.

Po nepravidelných konzultacích s Míšou a Pepou a následném komunikačním tréninku jsem lepší člověk. Lidé se na mě mohou spolehnout.

Pepa s Míšou mi otevřeli oči ve spoustě záležitostech. Vyřešil jsem si věci z minulosti. Lidé nejen, že už opravdu vědí, co ve firmě mají dělat, ale už to konečně dělají. Máme nastavené plány, jak finanční, tak pracovní a víme, za čím jít. Naše platební morálka je na mnohem lepší úrovni a dokážeme řešit věci hned. Ve firmě jsou vidět změny. Je to ale jedinou věcí – musel jsem se změnit já. Tak jak to píše Litecom na svých stránkách, že firma nebude jiná, než jaký je její vlastník – u mě se to jen potvrdilo a mohu se pod toto tvrzení podepsat.

I po letech mě občas hlavou problesknou důležité informace, které jsem se na konzultacích dozvěděl, a které mi pomáhají i dnes se správně rozhodovat.

Ještě bych chtěl vyzdvihnout komunikační trénink Litecomu, díky kterému se zlepšila nejen moje komunikace ve firmě, ale já sám jsem celkově lepším, jistějším a upřímnějším člověkem.

Pro vás, co toto čtete, mám vzkaz. Pokud se objeví v pracovním nebo i osobním životě nějaký problém, který se může táhnout i z minulosti, postavte se mu. A pokud nebudete vědět, co s tím, Litecom Vám s tím pomůže!

Robert Filiczký v Ústí nad Orlicí, dne 23. ledna 2024.

HUNGARO WINE s.r.o.

+ 420 776 366 556
obchod@hungaro-delikates.cz
www.madarske-delikatesy.cz