Mgr. Vítězslav Fila

6.12.2023

Zabere to jen 3 min času

JAK JSEM DOSÁHL SVÝCH CÍLŮ

Když učíte lidi řídit, byť „jen“ auto, měli byste být schopni umět řídit, a to nejen auto. :)

Jmenuji se Vítězslav Fila a vlastním Autoškolu. Podnikám od roku 2009. Mým cílem bylo vybudovat autoškolu, která bude na špičkové úrovni svým vybavením, personálem a hlavně kvalitou, což spolu vlastně souvisí. Na naplnění svého cíle jsem pracoval velmi dlouhou dobu, dělal jsem vše možné, alespoň jsem si to myslel, než jsem poznal Litecom.

 V roce 2015 jsem byl ve stavu, kdy jsem dřel, neměl jsem žádný volný čas. Komunikace s personálem byla velmi chabá a já se z toho všeho cítil „blbě“. 

Uvědomil jsem si, že sám už dál svou firmu neposunu. Rozhodl jsem se, že si nechám pomoci, našel jsem si Litecom. Vůbec jsem nevěděl do čeho jdu.

Spolupráci s Míšou z Litecomu jsem nastartoval v roce 2018, služba probíhala k mému uspokojení. Nebyl jsem k ničemu tlačen, postupně jsem více a více pronikal do pravdy o mém podnikání, otevíral oči a konečně viděl, co je opravdovou příčinou mých potíží. Dostával jsem řešení a vše napravoval.

Dnes mám to, co jsem celou dobu chtěl, firmu jsem zvětšil 5krát až 6krát, firma narostla z 1 zaměstnance na 8 zaměstnanců. Zaměstnanci se stali samostatnějšími. Mám dostatek financí a více volného času. Otevřel jsem školu pro učitele autoškol. Prostě naplnil jsem své cíle, a ještě něco navíc. 

Nejcennější pro mě je změna mého myšlení ohledně podnikání. Jsem schopen dělat mnohem více věcí, což před konzultacemi s Míšou se mi zdálo nemožné. Jsem efektivnější, silnější a dosahuji toho co chci.

Moje doporučení každému podnikateli je, že pokud nejste schopni naplnit své cíle, tak je něco špatně. Pokud to něco nejste schopni najít, nemůžete to změnit. Kdo pomůže, je Litecom – jejich nadhled a efektivita – oni ví, co dělají a dělají to dobře.

Děkuji za to, že se spolupráce rozjela a přinesla výsledky a já v ní budu pokračovat, protože jsem konečně našel to, co mi dává smysl.

Přeji hodně úspěchů každému, kdo nechce nechat věci být a hnít a pustí se do jejich řešení.

Buďte úspěšní.

V Litomyšli, dne: 16. 11. 2023

Mgr. Vítězslav Fila

Autoškola Pegas 
Tel: 731 508 282
Email: fila@autoskolapegas.cz