Zdeňka Novotná

28.4.2023

PODĚKOVÁNÍ NEJEN ZA SPOLUPRÁCI, ALE I ZA KAŽDODENNÍ DOBÍJENÍ ENERGIE

Ahoj, podnikatelé, majitelé firem, živnostníci. Asi to znáte, každý den Vás někdo otravuje, každý den Vám neustále někdo volá, nabízí své služby a produkty a Vy stále musíte opakovat: „nechci, nemám zájem, nemám čas, nepotřebuji“ a podobně. I já mám někdy takové hovory.

Už hodně let podnikám v oboru účetnictví a daňového poradenství v České Třebové.

Jednou ale zavolal pan Musil z Litecomu a od prvního momentu jsem cítila, že on, a to o čem mluví, nepatří do stejného pytle jako ostatní nabídky. V té době jsem na tom nebyla zdravotně dobře – byla jsem tři roky po těžkém infarktu a lékaři mně oznámili to nejhorší…

Službu Litecomu jsem z počátku chápala jako velmi zajímavou, nicméně pro mě – i vzhledem k mému stavu – prakticky nepotřebnou.

Litecom mě ale hned od počátku navázání komunikace zásoboval pozitivními zprávami a informacemi, které mi dodávaly chuť, energii a naději, že se svým stavem mohu něco udělat.

Přes veškeré odmítání jsem měla „na stole“ další dvě konkurenční nabídky. Ale když mi zavolal p. Musil, bylo to, jako když v době dešťů a bouřek vyjde slunce. Prostě víte, že Vám daný člověk na druhé straně chce nezištně opravdu pomoci a vždy se snaží najít způsob JAK!

Před spoluprací bych svůj stav popsala jako „úzkost“. Byla jsem „sevřená“, zažívala jsem stres a nejistotu, že v podnikání už nemohu dál něco dokázat a mít z podnikání radost.
Pochybovala jsem o sobě a byla téměř rozhodnuta se firmy zbavit a mít klid.

S Litecomem, konkrétně s Míšou Orálkovou jsem absolvovala pouze jednu konzultaci, která mi obrátila nejen pracovní život vzhůru nohama. Čerpám z ní dodnes, i téměř po dvou letech. Zdvojnásobila jsem svůj obrat i zisk. Nicméně tím nekončím. Mám opět radost do života a chuť podnikat a tvořit. V osobním životě jsem si urovnala veškeré vztahy. Nemám výkyvy, mám stabilitu, jsem vyrovnaná a klidná. Mám řád a moje organizace práce a času se rapidně zlepšila. 

Tato reference, kterou píšu, je poněkud jiná, než které mně Litecom posílá. Zejména v tom, že bych ráda podtrhla a dala velký obdiv za pravidelné aktivity, které vedly k mé podpoře. Každý email, obrázkový vtip každé pondělí ráno, telefonát, dopis, novoroční přání, to vše tvoří celek, bez kterého by ta jedna konzultace neměla takovou sílu. A zároveň děkuji za přístup, který jsem nikde jinde neviděla a formu komunikace, bez které bych tu už doslova nebyla.

V České Třebové, dne 21. dubna 2023.

Zdeňka Novotná

NOBYT spol. s r.o.
604 204 033
novotna.koop@seznam.cz