Martin Víra

14.11.2022

Zabere to jen 3 min času

JÁ MĚL NEDŮVĚRU A DLUHY A DNES MÁM SVOBODU, ÚCTU, UZNÁNÍ A PENÍZE

Dnes asi po 5 letech píši již druhou referenci pro Litecom, nejen pro pana Orálka, ale pro celý Litecom, protože všichni významně přispěli k tomu, že se můj podnikatelský život absolutně změnil. Co změnil, on se obrátil na ruby – tak moc, že nejen já, ale i mé okolí tomuto posunu „nemůže uvěřit“. A proč ji píši? Protože já se díky Litecomu stále zlepšuji.

Moje podnikání nabralo rozměry, po kterých asi touží každý podnikatel.

Na začátku mého podnikání bylo mnoho úsilí, vše drhlo, těžká práce s lidmi, naštvání, nechuť, velmi slabé výsledky. Bylo to jako bych si naložil plný batoh kamení, které k ničemu nepotřebuji a vydal se do prudkého stoupání a při každém kroku mi v batohu další kámen přibyl a já šel dál.

Prostě jsem tomu dával mnoho úsilí, byl jsem z toho unavený a nikam jsem se neposouval. Měl jsem pár lidí, do pěti, a nedokázal jsem s nimi hnout. Měl jsem dluhy a celkově jsem na nic neměl chuť a energii a ztrácel jsem víru, že mohu uspět – chtěl jsem se vším skončit a doma mi to moc nefungovalo, ani raději nevzpomínám. 

Pepa Orálek mi díky jeho důslednému a nekompromisnímu přístupu plného porozumění a profesionalitě pomohl na nohy. Já začal fungovat, získal jsem úplně jiný pohled na podnikání i na jiné věci v životě, získal jsem toho tolik, že to stačilo na to, abych své podnikání dostal tam, kde jsem ho chtěl mít. On mne vytáhl nahoru!

Dnes mám 3 ziskové firmy, 30 zaměstnanců a velkou chuť dále budovat něco užitečného na tomto světě. Tyto výsledky mluví za vše a já nevím, kde bych dnes byl bez podpory Litecomu. Já to vlastně ani vědět nepotřebuji, poněvadž jsem podporu od Litecomu dostal a jsem tam, kde jsem.

Chci všem podnikatelům říci jediné, já Litecom doporučuji, protože Vám změní život k lepšímu. To, že se u toho zapotíte, je jisté, že to bude něco stát, to také, ale nikdy nemůžete změnit to, o čem nevíte a zůstanete tam, kde jste.
Nebojte se investovat do sebe pár desítek tisíc – kolik ztrácíte tím, že nevíte………

Já měl nedůvěru a dluhy – dnes mám svobodu, úctu, uznání a peníze.

Díky Litecomáci, mám Vás rád a nikdy nezapomenu na to, co jste pro mne udělali. To, co děláte umíte velmi dobře, mnohé firmy by se od Vás mohly učit. Máte moji plnou podporu.

V Šumperku dne 26.10.2022
Martin Víra
Společnost: RENOLAK s.r.o.
Email: renolak@renolak.com
Mobil: 737 605 603