Roman Studený

13.6.2022

REFERENCE PO LETECH – VYTÁHL JSEM SI HLAVU ZE ZADKU A UŽ JSEM JI TAM NIKDY NESTRČIL A VÍM, ŽE NESTRČÍM. :-)

Ne tak často se stává, že se Vám něco vryje do mysli, a ještě po letech Vám to pomáhá k vyřešení různých situací v podnikání.

Podnikám jako fyzická osoba od roku 2003 a v roce 2006 jsem založil svou první společnost původně R-STAV servis s.r.o. a od roku 2014 přejmenoval na ZOFI fasády s.r.o..

Vždy jsem chtěl patřit k těm, co udávají směr v oblasti svého podnikání. Podnikám ve stavebnictví a věřím, že mi mnozí dáte za pravdu, že je to „džungle“.

A v této džungli jsem se ocitl a bylo to velmi dobrodružné, možná místy i nebezpečné.

Řeknu Vám, že před těmi lety, kdy jsem potkal Litecom a Pepu Orálka, jsem byl ve stavu zmatku, neměl jsem chuť dál podnikat, dokonce jsem chtěl skončit – to bylo před 12-ti lety. A mohu říct, že k tomu chybělo málo. Byl jsem totálně vyhořelý.

Byl jsem jako tenista, který prohrával 6:4, 6:2 a v posledním setu 5:1 při podání soupeře, kdy měl soupeř matchball. Moc naděje jsem před sebou neviděl.

Trápila mne finanční nestabilita, měl jsem neplatiče, neměl jsem chuť, nedokázal jsem uřídit své okolí, prostě mě mé podnikání totálně požíralo.

Pomoc Pepy Orálka přišla v pravou chvíli. Úplně jsem změnil svůj postoj, odstranil jsem příčiny svého vyhoření. Dostal jsem, nebo jsem si našel odpovědi na všechny otázky, které mne trápily. Vytáhl jsem hlavu ze zadku a šel otočit zápas, dostal jsem sílu a mnoho impulsů vše zvládnout a dostatek vzdělání k tomu, abych nakonec ten zápas vyhrál. A já jsem ho vyhrál na celé čáře.

….a co je nejcennější, že mi to vydrželo i po letech. I po letech, kdy s Litecomem aktivně nepracujeme, se stále posouváme a rozvíjíme, firma je stabilní, zisková a já patřím k těm, co udávají směr v mém oboru.

Jsem moc rád, že jsem Litecom potkal, a zvláště po letech je můj pocit silnější o myšlenky: „Co by se stalo, kdybych to vzdal? Kde bych dnes byl?“ Jsem tady a jsem za to rád. S Pepou jsme kamarádi a já vím, že kdykoli budu potřebovat, dostanu velmi kvalitní pomoc.

Nebojte se měnit věci, protože s hlavou v zadku zůstane vše při starém a Vy budete stále tam kde jste… :-)

Úspěch v životě se skládá z odvahy, cílevědomosti, pracovitosti, sebevědomí a vzdělání a toto vše jsem s Litecomem opět získal. – Dostal jsem to tenkrát a zůstalo mi to dodnes. A za to Vám v Litecomu patří velký dík.

Držím palce každému, kdo se nechce dívat na to, že mu firma nejede tak, jak by chtěl.

 

Roman Studený
ZOFI FASÁDY s.r.o.
Týnecká 921/11, Olomouc, 779 00
Tel: 776 188 359
Email: studeny@zofifasady.cz
zofi.cz, eshop.zofi.cz