Renata Votavová

9.2.2022

Zabere to jen 1 min času

REFERENCE PRO LITECOM – NAJEDNOU JE VŠECHNO ŘEŠITELNÉ

Vždy jsem do podnikání dávala mnoho energie, ale nedostávala jsem ji zpět, a to ani v malé míře, spíše jsem o ni více a více přicházela. Mám ráda svou práci, mám ráda své klienty, a tento stav mne proto deprimoval.

Jmenuji se Renata Votavová a podnikám již 9 let let po celém území ČR. Moje firma sídlí v Českých Budějovicích. Vytvářím moderní italské interiéry nejvyšší kvality.

V době, kdy mi moje známá řekla o Litecomu, jsem byla – dalo by se říci – zoufalá. Byl to hrozný stav, kdy jsem vůbec nevěděla, co mám dělat. Nic nefungovalo dobře, pořád jsem musela zvládat nějaké aktuální problémy a na jiné povinnosti nezbyl čas, zanedbávala jsem obchod, neměla jsem čas na své hlavní obchodní partnery.

Nedokázala jsem se soustředit a nebyla jsem schopna řídit své zaměstnance, vše byl jeden velký zmatek a stres. Nemohla jsem spát, pořád se mi ten zmatek honil v hlavě, stále jsem hledala řešení, ale žádné jsem nenašla. Navíc stav mého podnikání se výrazně podílel na zhoršení mého soukromého života.

Tento stav mého podnikání vyústil dluhy ve výši 3,5 mil. Kč. Vůbec jsem neměla tušení, jak se z tohoto začarovaného kruhu dostanu. Když jsem k tomuto stavu přičetla nestabilní situaci ve společnosti, a to nejen v ČR, ale i v celé Evropě, tak jsem už vůbec nevěřila, že se z toho mohu dostat.

S Litecomem jsme začali v roce 2019. Vůbec jsem v té době neměla ponětí, kde jsou příčiny mého podnikatelského selhávání. Velmi mne překvapilo, co všechno mám v nepořádku a co všechno nejsem schopna sama vidět. O provozní slepotě jsem věděla, avšak v mém případě by k prozření nepomohly ani dva „popelníky“ (vyjádření pro velmi silná skla v dioptrických brýlích).

Každopádně jsem ráda, že jsem začala vidět a přestala „fňukat“. Ne že by bylo jednoduché prodrat se všemi mnohdy nepříjemnými objevy a problémy, které jsem musela zvládat. Nakonec jsem ale všechny zvládla za pomoci Pepy a Míši z Litecomu. Díky usilovné práci s Pepou a Míšou jsem dosáhla pro mne těchto až nečekaných výsledků:

  • Mám větší nadhled nad svou firmou.
  • Zbavila jsem se věčného stresu a strachu, že něco nezvládnu.
  • Pochopila jsem ekonomiku a dostala své finance pod kontrolu.
  • Dala jsem si do pořádku pracovní i soukromý život.
  • Komunikace se zaměstnanci je na dobré úrovni.
  • Již se nenechám vláčet svým okolím a jsem schopna své okolí řídit.

A toto vše se projevilo na mých výsledcích – v současnosti jsem bez dluhů!

Je neuvěřitelné, že když se podívám kolem sebe, už nevidím nic, co by se nedalo zvládnout, všechno je řešitelné. A když si nevím rady, tak mám Litecom, stačí zavolat a Pepa a Míša se mi věnují a vždy mne nasměruji tak, že mám řešení – takže s Litecomem je vše řešitelné (nerozumím tomu, že si vždy ví rady:)).

Služba Litecomu není z nejlevnějších, spíše bych ji označila za drahou, avšak její hodnota se nedá vyčíslit. I díky poznání, že bych nikdy nemohla změnit to, co nevidím, a co jsem s Litecomem začala vidět a uvědomovat si, na to bych sama nikdy nepřišla. Vím jistě, že bez Litecomu bych si své podnikání do pořádku nedala a dnes bych již nepodnikala. Takže co je vlastně drahé?

Firmu jsem stabilizovala a s Litecomem chci dále spolupracovat, poněvadž při každém společném setkání nacházím další rezervy, které mohu využít – stále je na čem pracovat!

Tak se do toho také pusťte, pokud cítíte, že ve Vašem podnikání není něco v pořádku. Lépe se žije a pracuje, když nemusíte utíkat před svými problémy.

Každému přeji hodně úspěchů při nápravě jeho firmy.

Děkuji lidem v Litecomu za jejich profesionalitu a za to, že nám podnikatelům pomáhají vrátit se do normálních kolejí.

 

V Českých Budějovicích dne 11.1.2022

Renata Votavová
Officity s.r.o.
E-mail: renata.votavova@officity.cz
Tel.: 608 222 629