Pavel Pinter

8.7.2021

Zabere to jen 5 min času

V ROCE 2020 JSEM DOSÁHL NEJVĚTŠÍHO ZISKU V HISTORII FIRMY…

…ale úplně zadarmo to nebylo.

S Litecomem spolupracuji 4. rokem, o naší spolupráci píši již podruhé, a v průběhu té doby jsem dosáhl velmi významného výsledku, o kterém jsem do té doby jen přemýšlel. Litecom mi v tomto dosti významně pomohl.

Vlastním firmu zabývající se dopravou ropných produktů. To je velmi specifický obor. Na trhu v Evropě se prakticky všichni známe, není mnoho firem, které zpracovávají daný produkt. Proto je velmi důležité umět si udržet obchodní vztahy.

Když se ohlédnu zpět na stav své firmy na počátku spolupráce s Litecomem, vidím firmu bez vidiny velkého rozvoje. V té době jsem byl přepracovaný, unavený a s mnoha starostmi se zaměstnanci a neplatiči. Nebyl jsem schopen firmu rozvíjet. Moje obchodní aktivity byly na bodu mrazu, protože jsem ani nevěděl, jak obchodovat, když už je trh stejně rozebraný. Spoléhal jsem pouze na klienty, které jsem v té době měl. Moje úsilí a čas strávený v práci neodpovídal výnosům.

Spolupráce s Litecomem se rozběhla velmi efektivně, hned na začátku jsem od Pepy Orálka zjistil pravdu o svém podnikání, před kterou jsem do té doby zavíral oči, ačkoli jsem věděl, že přístup k podnikání musím změnit. Díky těmto objeveným faktům jsem byl nucen nevymýšlet problémy, ale začít je řešit.

Dnes mám úplně jiný pohled na fungování firmy – jednodušší a efektivnější. Že je tento pohled správný, dokazují následující výsledky:
•    Mám organizovanou firmu.
•    Dělám pouze to, co mám.
•    Vymýšlím nové věci.
•    Mám mnohem více klientů.
•    Mám více času na rodinu.

Za všechny výsledky hovoří fakt, že jsme za rok 2020 dosáhli rekordního zisku v historii firmy. A to potěší…

S Litecomem spolupracuji dále, máme před sebou velké plány a já se těším na jejich realizaci.

Zda budete ve svém podnikání úspěšní, záleží na tom, „jak moc chcete, aby Vaše firma fungovala správně“, ke všemu ostatnímu Vás pak lidé z Litecomu dovedou.

Děkuji za to, že jsem mohl uvidět pravdu a vše napravit.


V Českých Budějovicích dne 4. 6. 2021 

Pavel Pinter
TANKER s.r.o.
Tel: 775 55 82 33
Email: pavel.pinter@tankercb.cz