Josef Morong

26.8.2020

Zabere to jen 3 min času

LITECOM MI POMOHL A JÁ JSEM Z TOHO HAPPY

O spolupráci s Litecomem rozhodla výborná komunikace ze strany pracovníků Litecomu a prostudované reference, kterých má Litecom požehnaně

Jmenuji se Josef Morong, podnikám v Jeseníkách, vlastním prádelnu a bezpečnostní agenturu. V době, kdy jsem hledal pomoc, jsem řešil situaci ve firmě, ze které jsem neviděl východiska a byl jsem z toho roztříštěný a zmatený. Ve svých obchodních aktivitách jsem byl velmi slabý a nedokázal si obhájit svou cenu. Snažil jsem se to zvládnout, ale peněz bylo stále méně. Celkově jsem byl velmi unavený a chyběla mi chuť na zvládání každodenních problémů v podnikání. Trpěl jsem provozní slepotou, tedy přestal jsem vnímat, co se kolem mě děje.

S Pepou Orálkem jsme začali pracovat na všech mých starostech, nemohu úplně popsat, co a jak jsme dělali, poněvadž jak se říká „nezažiješ – neuvěříš“. Každopádně Pepův přímý pohled na věc, pozitivní komunikace a schopnost vyřešit jakýkoliv problém mi dodalo dost sil na to, abych vyřešil ty opravdové problémy, které jsem před tím neviděl a asi bych je nikdy neobjevil. Co by se stalo, na to si dokážete odpovědět sami.

Dnes nemám potíže s financemi, moje obchodní aktivity jsou výhodné pro obě strany. Mám dost sil na to, abych zvládl prodat dobrou službu a kvalitu prádelny a zároveň udržel dobré obchodní vztahy. Mám velkou chuť do práce. Litecom mi otevřel oči a já jsem dnes schopen vidět to, co by majitel vidět měl. Dnes vím, že bez tohoto pohledu na fungování firmy není možné firmu úspěšně řídit a rozvíjet.

Pepa i Litecom mi dodali dostatek životní síly a stále svou výborně zvládnutou komunikací dodávají mně a mé firmě energii. Děkuji vám za vše, co jste mi pomohli zvládnout. Bez vaší velmi užitečné pomoci bych dnes možná řešil jiné, mnohem závažnější potíže. Děkuji vám za to, že dokážete podnikatelům vytvořit úsměv na tváři, i když jim je pochmurno. Děkuji za to, že tuto službu poskytujete, bez této služby by bylo mezi námi podnikateli mnohem více zášti a zmatku.

Vám všem, co podnikáte a vidíte, že úplně nevidíte, i když právě toto je nejtěžší si přiznat, pokud s tím nic neuděláte, může být vaše provozní slepota to poslední, co ve svém podnikání uvidíte a hlavně se vůbec nic nezmění.

Mnohem jednodušší a levnější je nechat si pomoci než se další desítky let trápit s něčím, co nefunguje. Mohu říci, že Pepa přesně ví, co dělá, a poradí si s jakoukoliv firmou v jakékoliv oblasti podnikání.

TAK SE DO TOHO PUSŤTE, POMŮŽETE SOBĚ I SVÉMU OKOLÍ

Ještě jednou díky a velký obdiv vám v Litecomu

Josef Morong

Morong – SLUKO, s.r.o.

telefon: 777 804 382

e-mail: majitel@sluko.cz