Tomáš Husták

21.5.2019

Zabere to jen 4 min času

ZÁKLADEM ÚSPĚCHU V PODNIKÁNÍ JE VIDĚT…

Chcete uspět v řízení auta a mít u toho zavázané oči? A co řídit firmu a nevidět…? Myslíte, že to je možné? Tyto otázky jsem si ještě nedávno položit nedokázal. A o odpovědích ani nemluvě!

Mé jméno je Tomáš Husták a již pěknou řádku let podnikám v autobusové přepravě. Moje firma sídlí na Jihlavsku a vozíme firmám zaměstnance do práce a pro cestovky jejich klienty na dovolené, jezdíme pro školy, České dráhy atd., prostě je toho mnoho:).

Když mě v roce 2015 oslovil Litecom, byl jsem přesvědčen o správnosti všeho, co dělám. Neviděl jsem jedinou chybu, ale nějaká ta „nedokonalost“ tady být musela, poněvadž v té době firma nefungovala optimálně.

Do práce se mi nechtělo, se svými zaměstnanci jsem si nerozuměl, neměl jsem sílu je řídit, výsledky byly mizerné, ekonomika v mínusu, panoval tady zmatek a bezvládí a já měl málo času na sebe a na rodinu. Všude panovala nervozita a já si stále myslel, že je vše v pořádku a že to tak má být, přestože jsem neměl žádnou energii a chuť do podnikání.

Protože jsem měl na Litecom, s.r.o., reference od své známé, které moc pomohli, protože jsem věděl, že svou práci dělají jinak než ostatní a že jejich způsob má výsledky, a protože mi Michaela Orálková, obchodník firmy, ukázala pár věcí, které jsem neviděl a byly opravdu skutečné, rozhodl jsem se do toho jít.

Před začátkem spolupráce jsem byl dost nervózní, vůbec jsem nevěděl, co budeme řešit, a ono to bylo vlastně nakonec jedno. Mohu vám říci, že jsem netušil, co všechno nevidím, a hlavně jsem vůbec neviděl příčiny a bez koučinku Pepy Orálka bych byl dodnes úplně „slepý“.

Každopádně dnes je situace ve firmě úplně odlišná a moje kondice někde, kde bych ještě před nějakým časem vůbec nevěřil, že může být.

Firmu mám pod kontrolou, lidé mě poslouchají, mají výsledky a já jsem velmi jistým šéfem. Ekonomika se zlepšila a za minulý rok máme rekordní tržbu za existenci firmy, já vidím věci, co jsem neviděl, a vše je najednou jasné, bez „kdyby, aby“, do práce chodím rád a energie mám na rozdávání, firmu s chutí rozvíjím a na sebe a na rodinu mám dostatek času. JE TO ZVLÁŠTNÍ, TRÁVÍM VE FIRMĚ MÉNĚ ČASU A MÁM VĚTŠÍ ZISKY A KLID.

Toto jsou výsledky, které jsou dosažitelné s Litecomem. Člověk jen musí překonat myšlenku, že jsou věci jinak, než on vidí, a nejtěžší je přiznat si pravdu o sobě samotném. K Pepovi mám respekt, on řeší to, co se ve firmě řešit má, a to je její majitel.
Přeji každému podnikateli to nejlepší a doporučuji vám všem, co nejste spokojeni s tím, jak vám to funguje, nechte si otevřít oči – podnikání je pak mnohem jednodušší a úspěch dosažitelný.

Děkuji celému Litecomu, všichni jste na mě zapracovali a posunuli mě.

Přeji vám hodně takto „nastřelených“ klientů.


V Jihlavě dne 6. 2. 2019 

Tomáš Husták
HUSTÁK CZ, s.r.o.
Tel.: 603 449 607
E-mail: tomas@hustak.cz