Marie Požárová

17.12.2018

Zabere to jen 4 min času

REFERENCE

Jsem z oboru, který je velmi složitě uchopitelný. V každé oblasti podnikání je komunikace a rychlost reakce to, co rozhoduje, ale v tom mém to platí dvojnásob.
Jsem vlastníkem firmy Koras, s.r.o., obchodníkem se zemědělskými komoditami. V této oblasti není úplné těžké se zamotat.
V roce 2018 moje zamotání dosáhlo stavu, který bych přirovnala k jízdě na řetízkovém kolotoči. Možná ten pocit znáte – vše okolo mě bylo v pohybu a kolotoč zrychloval :). Každopádně jsem se rozhodla ten kolotoč zastavit, jen jsem nevěděla jak. 
A když nevím, tak se zeptám. Na internetu jsem si našla Litecom, s.r.o., a po rychlé a efektivní komunikaci jsme se pustili do práce.
Svůj stav jsem již popsala, ale abych to upřesnila, byla jsem nerozhodná, ztrácela jsem odvahu, nechtělo se mi komunikovat a neměla jsem chuť cokoli dělat. Toto vše vyústilo v situaci, že jsem se dostala do finančních potíží.
Pan Orálek z Litecomu přijel, byl velmi přímý, pojmenoval přesně to, co bylo potřeba. Jeho upřímnost výrazně zefektivnila celou konzultaci nebo koučing. A to tak, že jsem na sobě pocítila až pro mě neuvěřitelné změny.
Dnes, po pár měsících vidím, že tyto změny jsou trvalé. Úplně jsem změnila svůj postoj k situaci. Začala jsem komunikovat, vyřešila všechny problémy, narovnala vztahy s obchodními partnery. Nejen že jsem ten kolotoč zastavila, ale já ho roztáčím a usměrňuji tak, jak je třeba.
Výrazně jsem zlepšila svou schopnost komunikovat, získala jsem dostatek energie a odvahy a teď už se těším na výsledky po příštích žních :). 
Pro Vás, co máte taky nějaký ten svůj neovladatelný kolotoč, je tato služba; Litecom za Vás nic neudělá a ani Vám kolotoč nevezme, pouze Vám pomůže vše dostat pod kontrolu tak, abyste ze svého kolotoče nevypadli a nenatloukli si:).
Děkuji za pomoc firmě Litecom a jsem ráda, že mám partnera, na kterého se mohu kdykoli obrátit.

Ve Velkém Meziříčí dne 5.12.2018 

Marie Požárová
Koras, s.r.o.
Tel: 604 548 547
E-mail: info@koras-mp.cz