Standa a Regina Rolínkovi

20.7.2017

Zabere to jen 5 min času

REFERENCE OD ROLÍNKŮ

Tuto referenci píšeme společně se ženou, poněvadž se nám dostalo podpory a pomoci od Litecomu oběma. Takže když budu psát v množném čísle, není to projev nezodpovědnosti, ale projev společného uznání, které touto referencí chceme panu Orálkovi vyjádřit.

Jmenujeme se Standa a Regina Rolínkovi, podnikáme spolu už od roku 1990. Šijeme rifle. Když řekneme, že nás za tolik let společného soužití v práci a v osobním životě přepadla krize, asi by se tomu nikdo nedivil. Jenže to nebyla ledajaká krize. To byl tajfun, který ničil vše, co jsme spolu vybudovali.

Ne vše se dá svádět na tajfun. V roce 2013 jsme byli v ř..., teď nemohu najít trefnější výraz. Začali jsme přicházet o zákazníky, zamotali jsme se do finančních dluhů a dělali jsme doslova hlouposti, které nás potápěli ještě rychleji. Ztráceli jsme schopnost spolu komunikovat. Byli jsme zoufalí.

S panem Orálkem jsme v kontaktu od roku 2013 a můžeme říci, že nám to svědčí. Ten tajfun jsme zkrotili, tam, kde situace byla zoufalá a někteří podnikatelé házejí flintu do žita, tam jsme začali vše stavět od základů, začali jsme být více disciplinovaní a mnohem otevřenější v komunikaci, vzali jsme svoje podnikání a svůj život do svých rukou.

Krom toho že jsme stabilizovali naši finanční situaci a dali do pořádku náš vztah, tak jsme získali další schopnost, a to nebát se toho, co právě je. Přestali jsme nad skutečností zavírat oči. Dnes se dokážeme na pravdu podívat a čelit všem problémům, které vidíme. Bez této vlastnosti nemůžeme přežít, a to jsme si uvědomili.

Vy, co chcete žít život na plno, být v práci úspěšní, zkuste se podívat na své okolí očima pana Orálka – rozšíří se Vám obzory a přijdete k zajímavým objevům.

Přejeme moc úspěchů Litecomu a jeho klientům

V Táboře 22. 4. 2017

 

Standa a Regina Rolínkovi
Rollys
e-mail: rollys@rollys
tel.: Standa     731 512 464
       Regina    731 512 460