Martin Víra

2.3.2017

Zabere to jen 5 min času

REFERENCE

Mé jméno je Martin Víra, podnikat jsem začal v dobré víře, že budu dělat dobré podlahy, moji zákazníci budou spokojeni a já vydělám nějakou tu korunu na lepší život. Jenže realita byla poněkud jiná.

Po osmi letech snažení jsem dospěl k závěru, že s tím budu potřebovat pomoci. Přesněji řečeno mi bylo s tímto rozhodnutím pomoženo. Přijela paní Orálková z firmy Litecom, rozebrala se mnou celou situaci a popostrčila mě k rozhodnutí s tím něco dělat. Tak začala moje vlastní revitalizace.

Spolupráci jsme s panem Orálkem, konzultantem a koučem, nastartovali v únoru 2016. V té době jsme se rozdělovali se svým společníkem, měl jsem mnoho rozdělaných akcí, nevyřešených problémů, byl jsem nedůsledný, nestíhal jsem hradit své závazky a můj osobní život také nefungoval, jak bych si představoval. Prostě jsem se ocitl ve zmatku a připadal jsem si, že celá situace ovládá mě, místo abych ji řídil já.

S panem Orálkem jsme pracovali intenzivně na věcech, které byly potřeba. Jeho nezaujatý pohled mi ukázal, že věci jsou trochu jinak, než jsem je vnímal. Pan Orálek mi pomohl s každým problémem, který jsem neuměl vyřešit – pomohl znamená, že mne provedl celým problémem a nasměroval mě tak, abych ho jednou provždy vyřešil. Zjistil jsem, že neexistuje problém, který nemá řešení.

Za půl roku spolupráce s panem Orálkem jsem dosáhl zajímavých výsledků a zjištění. Odhalil jsem u sebe mnoho chyb, které jsem před tím neviděl. Díky nápravám chyb a zavedení základních jednoduchých principů jsem zvládl zmatek, vyřešil společníka, nastartoval opravdové podnikání, dostal firmu pod kontrolu, zaplatil všechny dluhy, vyřešil všechny neplatiče, koupil nové auto, do firmy dostal spolehlivé lidi a rozšířil ji.

Osobně jsem se uklidnil, zlepšila se moje schopnost vidět, co je a co není správné, zlepšil jsem svou komunikaci a zvýšil sebevědomí, vzrostla mi chuť do práce. 

Nakonec za všechno si člověk může sám a já si cením toho, že jsem měl možnost potkat někoho, kdo se mnou nedělal kompromisy a prostě mě vedl k výsledku, který jsem chtěl. Pro tuto chvíli máme hotovo!!!

Tato služba má velkou cenu, nejen ve financích, ale i v prospěchu, kterého může každý klient Litecomu dosáhnout – když bude chtít!!!

V Šumperku dne: 7. 2. 2017

Martin Víra
Společnost: Byt & Byt s.r.o.
E-mail: matinvira@bytbyt.cz
Mobil: 737 605 603