Zuzana Sojková

27.10.2016

Zabere to jen 6 min času

PODĚKOVÁNÍ LITECOMU ZA SPOLUPRÁCI

Už jsem o Litecomu a panu Orálkovi něco napsala. Tuto referenci píši, protože jsme s panem Orálkem došli k cíli. 

Co bylo cílem naší spolupráce? Dát do pořádku mé podnikání, zavést účinné a jednoduché nástroje, díky kterým mohu firmu snadno řídit. Vlastně dát do pořádku mě! 

Dnes mohu říci s jistotou, že je hotovo, cíl je splněn. Není to teorie, je to pravda, já jsem schopná s jistotou a samostatně řídit svou firmu. Moje firma je zisková a ekonomicky stabilní. 
Když jsem se s panem Orálkem potkala před téměř čtyřmi lety, moje pocity byly velmi smíšené. Příliš jsem nevěřila tomu, že bych mohla dát věci, týkající se mé práce, do pořádku. Moc jsem nevěřila tomu, že mi pan Orálek pomůže. On se mě na to vlastně vůbec neptal. Nevšímal si mých pocitů, prostě jsme začali, dávali jsme do pořádku jednu věc za druhou a já získávala důvěru a sebevědomí. 

To, co jsem změnila ve firmě pod vedením pana Orálka, jsem již napsala v minulosti. Dnes chci pozdvihnout, jak významně jsem se změnila já. Pan Orálek mě od začátku vedl k tomu, že to, co nezměním u sebe, nemohu změnit ani u ostatních. To bylo chytré, ale já nevěděla, co přesně musím u sebe změnit. Neviděla jsem své chyby a dnes vím, že většina lidí je ohledně svých chyb slepá. 

Díky speciálním tréninkům jsem začala vidět věci tak, jak opravdu jsou, postupně jsem napravovala vše, co jsem uviděla a vypěstovala si v sobě schopnosti efektivně a přímo komunikovat. Naučila jsem se lidi řídit, naučila jsem se věci zvládat hned, i když to třeba bylo nepříjemné. Moji zaměstnanci mě začali poslouchat a já získala jistotu jako majitel a ředitel své firmy. Přestala jsem uhýbat, obávat se a přehlížet chyby jiných. 
Dalším mým velkým osobním ziskem je, že jsem přestala pochybovat o tom, co je, a co není správné, dnes to umím rozpoznat. A umím věci účinně udržet, aby vše mělo správný směr. 

Největším prospěchem pro mne je, že jsem silná, jsem silná v komunikaci, moje komunikační schopnosti jsou úplně na jiné úrovni, než byly. A dnes vím, že bez nich bych žádné pořádky ve firmě udělat nemohla. 

Děkuji Litecomu, že mě posunul tam, kde jsem dnes. Byli jste se mnou 4 roky a já jsem o 4 roky spokojenější . Podporovali jste mě a já díky Vám věřím, že věci se dají zvládnout, že mohu dosáhnout všeho, co si usmyslím. Baví mě to, že dnes už není nic, co bych nemohla uskutečnit a vím, že to vlastně nedá ani tolik práce a závisí to pouze na mě. 

Tato služba není o teoriích nebo o vědeckých frázích, je o životě, o životě podnikatele, o činech, o dřině a hlavně o Vás… tak se do toho pusťte, nikdo jiný to za Vás neudělá! 
Přeji celému Litecomu a všem jeho klientům spoustu úspěchů a splněných cílů! 

Zuzana Sojková 
jednatelka 
Rajovská s.r.o. 
Email:sojkova@rajovska.cz 
Mobil: 777 022 941