Ing. Adéla Trávníčková

12.5.2016

Zabere to jen 5 min času

PODĚKOVÁNÍ

Mé jméno je Adéla Trávníčková a jsem spolumajitelkou firmy PAREXPO, s. r. o. Je to reklamní a marketingová agentura z Pardubic s více jak 24 letými zkušenostmi.

Firma Litecom mě kontaktovala na konci roku 2014 a jelikož jsem nevěděla, co přesně služby Litecomu obsahují, odmítla jsem. Souhlasila jsem alespoň s e-mailovou korespondencí, kterou jsem později pročítala. Čas od času mě zavolal i pan Musil, který vystupoval velmi příjemně.  Po pár měsících mě práce, kterou Litecom dělá, oslovila ve formě referencí lidí, kteří s ní spolupracovali. 

Pro spolupráci s Litecomem mě vedla má zvědavost, co je ve firmě špatně a přání dát do pořádku věci ve firmě. Mít dobře fungující firmu, to bylo to, co jsem opravdu chtěla. 

Firmu jsem v té době postupně přebírala od své mamky, tudíž některé věci byly postaru dle předchozího vedení a některé byly ponovu, dle mého vedení, prostě v tom byl zmatek.

Litecom, resp. Míša mi otevřela oči, uviděla jsem skutečnou pravdu a fakta, jak řešit situace v chodu celé firmy. Také jsem absolvovala komunikační kurz, který mi hodně pomohl v komunikaci se zaměstnanci i s okolím. Pomohl mi v tom, být pro ostatní více pochopitelná – prostě aby lidi dělali to, co chci.

Největším problémem byli zaměstnanci a jejich výkony.  Nevěděla jsem, jak z nich vymáčknout skutečně to nejlepší a jak je přivést k tomu, aby táhli za jeden provaz, kterému dávám směr já. Hledali jsme nedostatky v chodu firmy a v mé práci. A jeden za druhým jsme je napravovaly.

Díky spolupráci jsem získala schopnost umět vidět výsledky a dovést lidi k výsledkům.

Ve firmě se nastavila jasná a pevná pravidla, které dodržujeme naprosto přirozeně. Já, jako majitel firmy, se nenechám odvést od toho, co chci, aby bylo splněno. Jsem mnohem více jednoznačná a rozhodná. Tím pádem je i dosahováno mých cílů a plánů.

PAREXPO, s.r.o. je nyní efektivní a celý tým pracuje s radostí, protože i mým lidem dělají dobré výsledky radost. A stále pracuji na dalším zefektivnění celý chod firmy dál.

Na konzultacích jsem pochopila základy podnikání. Základy, které mně nebyly vždy tak zřejmé, neviděla jsem je a také jsem jim nedávala až takovou důležitost, přestože právě tyto základy jsou opravdu velmi důležité, možná nejdůležitější.

Vyzdvihla bych humor, díky kterému jsme zvládaly složité a někdy i vážné věci, s kterými jsem měla potíže. Spolupráce přinesla to ovoce, které jsem chtěla, i když to bylo někdy velmi náročné. Nakonec, s humorem shrnuji moji a Míšinu spolupráci. 

Pokud chcete vidět z vrcholků hor nádhernou krajinu, určitě víte, že cestou nahoru budou chvíle, kdy se zastavíte, kdy se budete potit a i chvíle, kdy bude vítr foukat tak, že téměř neuděláte krok, někdy možná pomyslíte na možnost to vzdát, ale pokud opravdu chcete a máte touhu, tak to zvládnete! Rozhodně Vám řeknu, že to za to stálo a stojí za to :)!

Děkuji Míše Orálková za vstřícnost, profesionalitu, přísnost a vedení mé osoby ke zvládnutí mnoha zapeklitých situací ve firmě.

Dne 11. 4. 2016 V Pardubicích

Ing. Adéla Trávníčková
majitelka firmy PAREXPO, s.r.o.

606 780 171
travnickova@parexpo.cz
www.parexpo.cz