Věční Vítězové

Zabere to jen 3 min času

VĚČNÍ VÍTĚZOVÉ

Existuje jedno pravidlo ohledně štěstí. Člověk je šťastný do té míry, do které je úspěšný a je tak nešťastný, jak moc selhává. Jinak řečeno, pokud člověk více vyhrává, než prohrává, je v životě šťastný. Ale kdo rozhoduje o tom, zda vyhrál nebo prohrál?

Podnikatel si může říci: „zase mi odešel vedoucí pracovník – selhal jsem.“ Trápení a pocity, které následují po takové události, nikomu k nalezení jiného člověka nepomohou. Pokud se budu příliš zabývat sebelinčováním, jak mi toto pomůže v získání energie a sebevědomí, které tak moc potřebujeme, abychom celou situaci zvládli?

To, že jste se rozhodli a šli hrát tuto PODNIKTELSKOU hru – už jen to je velké vítězství! A je základní, protože jste si otevřeli velké možnosti seberealizace v tomto životě.

Prohraná bitva, neznamená prohranou válku. Vítěz fotbalové ligy také prohraje pár zápasů v sezóně a je stejně nakonec vítěz – jednoduše každá hra obsahuje výhru i prohru.

Takže vždy, když člověk v něčem selže a cítí se poraženecky, vždy a v každé takové situaci existuje něco, co udělal dobře. Vždy je tam něco, co se mu povedlo zvládnout.

Není nic snazšího, než se podívat na vše z tohoto pohledu: „v čem jsem vyhrál? V čem jsem byl dobrý?“ Sebedestrukce nikoho na první místa nepřivedla! 

Vyhrávejte v životě v malých i velkých věcech a kritiku nechte na ostatních. A nebojte, ona nějaká přijde :). Já neříkám, že nemáte najít a napravit své chyby, ale ty správné věci, které jste udělali, těžko najdete, když se budete sužovat selháním.

Vyhrávejte a pak z každé situace vytěžte maximum. Hra se hraje okolo Vás a Vy jste její účastníci – vítězní účastníci.

CHCETE BÝT V ŽIVOTĚ ŠŤASTNÍ?
CHCETE VITĚZIT V PODNIKÁNÍ?
CHCETE SI VŽDY A ZA KAŽDÝCH OKOLNOSTÍ UDRŽET NADHLED?

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!

Pepa Orálek