Chcete vytěžit z této doby maximum? Aneb, kdo vás brzdí a zastavuje?

Zabere to jen 4 min času

Na planetě žije moc lidí a všichni chtějí něčeho dosáhnout. Těch lidí je tolik, že jejich záměry jsou viditelné na každém kroku. Tudíž není divu, že záměry lidí se často kříží a jeden druhého se pokoušíme zastavit.

Podívejme se na příklad dítěte, které chce jít ven a nemá hotové úkoly a rodič chce, aby mělo nejdříve úkoly a pak šlo ven, poněvadž ví, že když se vrátí z venku, už zase bude chtít něco jiného, jen ne ty úkoly.

Podívejte se, ani dítě, ani rodič se nechtějí zastavovat, jen chtějí prosadit svůj záměr nebo zájem. Stejné je to s podnikatelem a politikem, podnikatel chce podnikat, politik chce, aby veřejnost byla „ochráněna“ před „nemocí“.

Podívejte se na to, nikdo nechce někoho zastavovat, pouze se snaží prosadit svůj záměr. Media hru politika nafukují, aby ji každý viděl jako velikou a bál se jí a utíkal před ní. Ale jediný, kdo může podnikatele zastavit je on sám. Jen vy se můžete nechat zastavit, to znamená že rozhodnutí je pouze na vás, zda se zastavíte.

Na této planetě není nikdo, kdo by Vás zastavil.

Takže je situace – no a co, je panika – no a co, jsou to nepodložené poplašné informace – no a co. Já jdu dál, běž taky…

Ti, co podlehnou a zastaví, se už možná nenastartují a jejich místo zaujmou ti, co se nezastavili.

Cítíte se zastaveni? Chcete prosperovat i v této době? Chcete vytěžit z této doby maximum? Nechcete přijít o vše, co jste vybudovali?

Nepřicházejte – zavolejte a společně to zvládneme.

Pepa Orálek

602 555 088
josef.oralek@litecom.cz