Nedejte se, nic se neděje!

Zabere to jen 5 min času

NEDEJTE SE, NIC SE NEDĚJE

Co se to dnes vlastně děje?

Na světě jsou lidé, kteří to s ostatními nemyslí dobře. Strach je „výborný obchodní artikl“. Proč mají být vlastně lidé vystrašení? Jediné, co chce obchodník se strachem zajistit, je dostat své okolí dolů. Když je člověk vystrašený – je dole, je velmi dobře ovladatelný. Pak není těžké zařídit, aby dělal ve „jménu sebezáchovy“ to, co by za normálních okolností nedělal.

Představte si vystrašeného otce, on se bojí o své děti, „musí“ je chránit, musí je chránit do takové míry, že nemůže jít do práce, nemůže se od nich vzdálit, ale on má živit rodinu, jenže nemůže – je vystrašený. Jak toto dopadne?

Pokud se cítíte zle, nemůžete dělat to, co je Vaší povinností, nemůžete aktivně pracovat na tom, aby Vaše firma dobře fungovala. Pokud nemůžete dosahovat svých cílů a utápíte se v beznaději, obchodník se strachem vyhrává! A k čemu je toto dobré? Toto je dobré pouze pro „našeho starého známého obchodníka se strachem“.

Nedejte se, nedávejte mu možnost vítězit, Váš špatný stav je jeho vítězství! K čemu je dobré jeho vítězství? Odpovězte si na tuto otázku sami.

Rozhlédněte se kolem sebe a pořádně se podívejte, co se okolo Vás opravdu děje. Mizí okolo Vás lidé po stovkách? Co opravdu vidíte?

Nenechte si nutit informace, které Vám vytvářejí realitu, jež nutně nemusí být pravdou!

Jediné, co se děje je to, že každý den přibývá lidí, co podléhají této situaci. Jinak se neděje vůbec nic. Opravdu kolem musí být takový humbuk? Nemusí!!!!!

Doporučuji Vám, nepřidávejte se k těm co podléhají – kolik jste viděli vítězů, kteří to vzdali a podlehli!

Raději dejte své podnikání do takového stavu, aby Vaše firmy prosperovaly i v této situaci. Ukažte obchodníkovi se strachem „palec dolů“.

Zajistěte prosperitu pro svou firmu i v době, kdy by to nikdo nečekal a zvítězíte! Lidé okolo Vás potřebují Vaše správné kroky, potřebují Vaši vynalézavost.

Pokud nevíte, jak zajistit prosperitu pro Vaši firmu – já to vím a když k mému řešení přidáte Vaši energii, už nikdy nemůžete prohrát.

Volejte, pište, prohlížejte www.litecom.cz, je tam mnoho referencí z firem, kde jsme to již zvládli.

My Vás nenecháme podlehnout.

 

Držte se!

Pepa Orálek

602 555 088
josef.oralek@litecom.cz