Máte potřebné produkty?

Zabere to jen 6 min času

15. Výsledky

2. CO JE TO VÝSLEDEK?

Další pohled na výsledky nás přenese do světa společenského. Co je to společnost a jaký má názor na výsledky? Asi těch hledisek bude mnoho a možná někteří budou namítat, že jsem je všechny neuvedl, i když jsou důležitá.

Společnost je skupina lidí, kteří mají nějaký společný cíl, ať je to rodina, firma, město, nebo stát, jde vždy o více než jednoho člověka.

Hledisko je úhel pohledu na nějakou věc, třeba na auto se můžeme dívat z mnoha hledisek. Je to módní doplněk, nebo užitečný pomocník, nebo nebezpečný stroj? Prostě jsou to hlediska.

Proč vlastně chceme dosahovat výsledků? Jeden z důvodů může být, že na této planetě existuje jedinec či skupina, která nám za naše výsledky je ochotna něco dát. Je to dost podstatný důvod, poněvadž i my musíme přežít, a k tomu potřebujeme od někoho získat peníze. V dnešní době již jinou směnitelnou poukázku nemáme. Mohli bychom se vrátit k barterovému obchodu, ale vzhledem k rozmanitosti potřeb lidí a množství různých výrobků, materiálů, surovin nebo služeb toto již není možné.

Takže, co to je výsledek? Je to něco, zač je někdo jiný ochoten něco dát. Představte si, že pekař udělá 100 rohlíků, asi jsou chutné, ale v okolí není nikdo ochoten za jeho rohlík něco dát. Jak pekař přežije? Pekaře nikdo nepotřebuje, a tudíž nemá ve společnosti místo.

VÝSLEDEK JE NĚCO, CO SPOLEČNOST POTŘEBUJE.

Čím větší je společnost, která touží po výsledcích Vaší práce, tím je Vaše důležitost ve společnosti větší.

Jednoduché hledisko, žádná převratná informace. Co říkáte? Je tu ale jedna věc, jak zařídit aby zrovna ty Vaše výsledky byly žádány? Na toto téma je také mnoho názorů. Nad touto problematikou se pozastavuje nejeden tým marketingových specialistů.

Existuje jeden způsob na to, jak získat mnoho zákazníků, jak zajistit, že budete velmi žádáni. Tento způsob je tak starý, že na něj mnoho lidí již zapomnělo. Já ho znám a chci, abyste ho znali a využívali též. Zavolejte mi, já Vám ho dám!!!


CHCETE, ABY VŠICHNI VAŠI PRACOVNÍCI MĚLI DOBRÉ VÝSLEDKY?

CHCETE DOSAHOVAT DOBRÝCH VÝSLEDKŮ?

CHCETE BÝT ÚSPĚŠNÝMI MAJITELI?

VY, CO TOTO CHCETE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek