Jaký je náš cíl?

Zabere to jen 5 min času

1. Důvěra

CÍLEM JE ÚSPĚŠNÝ PODNIKATEL A JEHO FIRMA


Dobrý den,
vítám Vás v klubu Úspěšná firma. Kdo jsem a jaké jsou mé cíle?

Jmenuji se Josef Orálek a založil jsem klub Úspěšná firma.
Podnikám od roku 1997. Za tuto dobu jsem zažil velké úspěchy i tvrdé pády. Podnikal jsem v různých oblastech od prodeje a oprav aut po velké investice.
Během této doby jsem získal mnoho financí a jednu velkou zkušenost:

JE JEDNO, CO DĚLÁM, MŮJ ÚSPĚCH VŽDY ZÁLEŽÍ NA TOM, JAK SPRÁVNĚ, NEBO ŠPATNĚ TU VĚC DĚLÁM, A POZNAL JSEM, ŽE ABSOLUTNÍ SPRÁVNOST JE NEDOSAŽITELNÁ.

Z toho mi vyplynulo, že prakticky vždy existuje možnost řešení nebo zlepšení a že každý nedosažený cíl, zklamání nebo menší úspěch, než jsem očekával, záleží pouze na mé schopnosti odhalit, co dělám správně a co špatně.
A jak to tak bývá, žil jsem s pocitem „já jsem udělal chyb minimálně a za všechno mohlo mé okolí“ do té doby, než jsem poznal člověka, který mi začal ukazovat, jak je to správně.
Nikdy bych nevěřil, že jediná překážka na cestě k mým úspěchům, je má vlastní nevědomost.

KDYŽ NEVÍTE, CO DĚLÁTE ŠPATNĚ, NIKDY NEMŮŽETE PŘIJÍT NA TO, CO TO JE.

Za poslední tři roky jsem toho změnil hodně a zvýšil svou efektivitu o 500 % a přitom jsem zjistil, že deset let podnikání, pokusů a omylů bylo v porovnání s mými současnými schopnostmi pouze ztráta času a čekání na štěstí.
Nechci být sám efektivní a dívat se, jak ostatní ztrácí krok, proto jsem se rozhodl, že:

MÝM CÍLEM JE ZASTAVIT PLÝTVÁNÍ POTENCIÁLU SCHOPNOSTÍ KAŽDÉHO PODNIKATELE, KTERÝ CHCE MÍT ÚSPĚŠNOU FIRMU, A TENTO POTENCIÁL ZVYŠOVAT. TÍM DÁT PODNIKATELI SPLNĚNÉ CÍLE, FINANCE, KLIDNÝ SPÁNEK A VOLNÝ ČAS a JEJICH FIRMÁM ZAJISTIT DLOUHODOBÉ PŘEŽITÍ A PROSPERITU.

CÍLEM KLUBU ÚSPĚŠNÁ FIRMA JE ZAVÁDĚT DO ČESKÝCH I ZAHRANIČNÍCH FIREM PRAVIDLA, KTERÁ ZVÝŠÍ JEJICH PROSPERITU, A TÍM DOSÁHNOUT ZLEPŠENÍ OBCHODNÍCH VZTAHŮ MEZI FIRMAMI A ZVÝŠIT TAK ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ NAŠÍ CELÉ SPOLEČNOSTI.

Kdo se chce přidat, kdo chce dostat za své úsilí a zodpovědnost adekvátní odměnu, kdo chce pro své zaměstnance zajistit lepší živobytí a více se věnovat své rodině, tak jemu tento klub slouží.

Držím palce a přeji úspěch!


Josef Orálek