Umíte napravit své chyby?

Zabere to jen min času

14. Úspěšná firma

ÚSPĚŠNÁ FIRMA UMÍ NAPRAVIT SVÉ CHYBY

O úspěchu a úspěšných firmách je toho napsáno mnoho. Možná víc, než je zdrávo. Vždyť dokonce vznikají různé směry, jak řídit úspěšnou firmu. Někteří se modlí, někteří vykládají karty, někteří si nechají věštit z koule a někteří používají pro dosažení úspěchu data z astrologie. Nemám nic proti těmto způsobům, ale úplně nejsem ten, kdo razí tuto cestu – je pro mě příliš málo konkrétní.

Já se jednoduše koukám kolem sebe a zjišťuji a zjišťuji a zjišťuji, a až to všechno zjistím, tak dělám opatření. Ale po čem vlastně pátrám, oč se zajímám?

Odpověď je jednoduchá. Podívejte se na úspěšného fotbalového trenéra. Vede bandu chlapů, potřebuje jich asi 17 až 25. Pak jde hrát a vyhraje. Pak jde zase hrát a prohraje. Co udělá? Musí najít to, co je udělalo slabším. Musí umět najít správné chyby, nejen takové ty „kecy“ o tom, že „dnes pršelo, nebo oni hráli doma“, on musí přesně najít to, co je porazilo. Víte, co se stane, když to nenajde? Zase prohraje a pak mu nezbyde nic jiného, než se spolehnout na náhodu. Pak se z něj stane neúspěšný trenér.

A co jste Vy ve své firmě? Honíte bandu chlapů a žen do výkonu? Vedete svůj tým, který na tomto turnaji zvaném „trh“ chce uspět? Jste koučem svých lidí?

Tak tedy Vám povím jedno velké tajemství! Pokud neumíte najít to, co Vám způsobuje věčný stres, když to slabé místo neumíte opravit – pak Vaše šance mít úspěšnou firmu se tenčí.

KAŽDÁ NAPRAVENÁ CHYBA POSOUVÁ FIRMU K ÚSPĚCHU!

Tím nechci říci, že máte dělat vše bezchybně. Kdyby to tak bylo, proč by měla Kvitová svého trenéra? Nelze dělat a nechybovat, ba dokonce si myslím, že bez chyb není možný rozvoj, ale věřit mi nemusíte, já se prostě dokonalým nenarodil, tak nemohu tvrdit, že je možné podnikat bez chyb.

Takže jedna věc, jak mít úspěšnou firmu je – vidět chybu, druhá věc je mít jistotu, že je to ta správná chyba, a třetí věc je umět ji opravit tak, aby se již neopakovala. Toto je jeden z těch nejzákladnějších základů úspěšného majitele firmy. Umíte to i Vy? Umíte to s jistotou? Nebo spíš, děláte to někdy?

Pokud to neděláte a chcete začít, tak právě pro Vás je určen tento vzkaz. Zavolejte a já se Vám budu rád věnovat.


JAK ZAJISTIT, ABY FIRMA FUNGOVALA DOBŘE?

CHCETE UMĚT JEDNODUŠE A SNADNO UMĚT NAPRAVOVAT SVOU FIRMU?

CHCETE EXPANDOVAT?

VY, CO TO CHCETE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek