Úspěch a vítězství!

Zabere to jen 5 min času

14. Úspěšná firma

ÚSPĚŠNÁ FIRMA MÁ PENÍZE

To je myšlenka co? Já v tuto chvíli neobjevil Ameriku, ani jsem po objevování netoužil a netoužím – na moři se mi dělá zle:). Víte, všechno, co je v podnikání komplikované – není přirozené  – a vždy v té oblasti najdu něco, co tam nepatří. Proto ještě jednou jednoduše: ÚSPĚŠNÁ FIRMA MÁ PENÍZE.

A teď bychom mohli skončit. Ne, trochu to pro lepší pochopení rozvedu. Abychom mohli porozumět mému „moudru“, musíme porozumět tomu, co to je úspěch.

ÚSPĚCH je „kladný výsledek něčeho“. Tuto definici jsem našel ve slovníku a nejsem z ní moc moudrý. Lépe porozumíme úspěchu, když se podíváme na jeho opak – selhání. Selhání je „nesplnit očekávání“ anebo nenaplnit cíl, nebo prostě nedojít tam, kam jsme dojít chtěli.

Když se podíváte do sportu – tak tam to vidíme velmi často. Tenista vyhraje turnaj – má úspěch. Nevyhraje, když je vítězství očekávané – selže. Úspěch se rovná vítězství.

Když chcete mít peníze, musíte vítězit. Když chcete vítězit, musíte hrát nějakou hru a když chcete hrát hru, musíte mít cíl.

BEZ VÍTĚZSTVÍ NEJSOU PENÍZE!

Někdo může oponovat, že jsou lidé, kteří profitují na svých prohrách – tomu říkáme parazitování. Nezaplatit faktury, protože jsem na zakázce díky své neschopnosti prodělal gatě:).

Podívejte se na své podnikání – hrajete hru? Je to Vaše hra? Je ta hra kvalitní? Chcete tu hru opravdu hrát? Máte nastavené cíle? Vítězíte? Odpovězte si na tyto otázky…

Když v životě děláme cokoli, může se nám po čase stát, že kvůli rutině tyto faktory už nevidíme a provádíme své činnosti jako roboti – už ani nevíme, že hrajeme hru. Jak to může někoho bavit, když jako automat, po stisknutí tlačítka, uděláme očekávaný pohyb? Jak by vypadal tenisový zápas, kde by nastoupili proti sobě dva roboti, oba by u toho nemysleli, pouze by automaticky reagovali na úder soupeře.

Pokud nemáte hru, nemůžete vítězit – není v čem:). Hra může mít různé úrovně. Mnoho podnikatelů hraje hry, které možná ani hrát nechtějí, nebo se nemohou dostat do vyšší úrovně. Litecom jsem založil proto, abychom podnikatele dostali do vyšší úrovně.

Existují nástroje, které když si osvojíte, bude pro Vás podnikání Vaší hrou, budete vítězit, budete mít peníze a budete úspěšní.


CHCETE MÍT ÚSPĚŠNOU FIRMU?

CHCETE MÍT PENÍZE?

CHCETE VÍTĚZIT?

CHCETE HRÁT LEPŠÍ HRU NEŽ DOPOSUD?


VY, CO TO CHCETE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek