Dosáhli jste cíle?

Zabere to jen 5 min času

10. 21 kroků k nesmrtelné firmě

KOUZLO PODNIKÁNÍ

Minule jsem Vám řekl, že je to finále. V podstatě jsem Vám sdělil, že je konec. Ale je tady ještě něco, co tento svět, podnikání nebo život jako takový dělá zajímavým. Můj slib o konci kroků beru zpět.
My nejsme na konci.

Tuto hru může vzít někdo vážněji – hru na nepřemožitelnou firmu – je to na Vás – prostě pro mě je to hra. Tak tuto hru jsem rozehrál pro Vás, aby se Vám více dařilo. A abych dostál tomuto účelu, musím Vám říci jednu velmi dobrou zprávu! Tato hra nemá konec!!! Jestli jsem někdy zmínil, že je 21 kroků a jsme v cíli, tak věřte, že to tak je, ale tato hra musí pokračovat dál.

Podívejte se na automobilky. Je jedno, o jakou automobilku jde, poněvadž ta, která nedodržela tento zákon, zákon o nikdy nekončící hře již dávno neexistuje. Takže podívejme se na škodovku. Není to tak dávno, co škodovka představila Octávii, toto auto se prodávalo velmi dobře, celý projekt škodovky prošel celým procesem – 21 kroků. Kdyby po těchto krocích byl konec, co by dnes škodovka prodávala? Tehdejší model by dnes asi už nikdo nekoupil.

PODNIKATELSKÁ HRA NEKONČÍ NIKDY!

Takže co vlastně přijde po dosažení cíle? Když Petra Kvitová vyhrála Wimbledon, byl to pro ni konec? Těžko. Nevím to přesně, nemluvil jsem s ní o tom, ale já věřím, že není. Myslím, že to pro ni byl nový začátek. Ale to uvidíme na tom, jak se jí bude dařit. Takže co přijde po dosažení cíle? Další cíle, další mety a další starosti a to je ta krása těchto kroků, nikdy nekončících… a když, tak skončí celá hra…

PŘEJI VÁM, ABYSTE HRÁLI SVOU HRU V PODNIKÁNÍ SE CTÍ, VŽDY NEKOMPROMISNĚ DOSÁHLI SVÉHO CÍLE A VŽDY VĚDĚLI, ŽE TATO HRA NEMŮŽE SKONČIT.

Jediný, kdo může Vaši hru ukončit, jste Vy – jednoduše se zastavíte před jedním z 21 kroků, nebo zůstanete stát v cíli.

ALE TO SE VÁM NESTANE – VĚŘÍM VÁM – V NIKDY NEKONČÍCÍ HŘE NEMŮŽETE BÝT PORAŽENI – TOTO JE KOUZLO NEPŘEMOŽITELNÉ FIRMY.

JSTE PRO SPOLEČNOST PŘÍLIŠ DŮLEŽITÍ NA TO, ABYSTE SVÉ ZÁMĚRY NECHALI USNOUT.

NENECHTE!!!

CHCETE, ABY VAŠE PODNIKÁNÍ BYLO NEPŘEMOŽITELNÉ?

CHCETE SE NAUČIT HRÁT TUTO HRU?

CHCETE SE NAUČIT BÝT NEPORAZITELNÍ?

TO NENÍ SCIFI – JE TO O VÁS!!!

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držím Vám palce na této cestě!


Josef Orálek