Má smysl, to co děláš?

Zabere to jen 5 min času

10. 21 kroků k nesmrtelné firmě

19. ZAJISTI, ABY TVÁ FIRMA MĚLA ÚČEL

A jsme kousek před cílem. Mnoho lidí by si řeklo, že máme splněno, což je pravda, avšak je tady jedna věc, kterou když neuděláte, tak vaše práce a úsilí, bude využito jen na 50 %.

Co je to účel? A jaký má smysl? A jak může výrazně ovlivnit expanzi, nebo úpadek firmy? Účel je něco, co dává smysl, význam nebo důležitost. Je to něco „proč něco je – proč něco děláme nebo proč něco existuje“.

Takže práci máme hotovou, všechny chyby odstraněny, naši klienti jsou spokojeni, tak co ještě, proč nějaký účel? Zažili jste někdy ten pocit, když Vám zazvonil telefon a z druhé strany se ozvalo, „moc Vám děkuji, díky Vám jsem dokázal…, zvládl jsem to a tamto… Ten pocit se nedá vyměnit za nic na světě.

Mít peníze je super věc, jsou velmi potřebné k životu, to je pravda. Pokud zjistíte, že Vaše práce, Vaše snaha a úsilí má účel, důležitost nebo význam nebo jak chcete, nevím jak pro Vás, alespoň pro mě to znamená další motivaci, další vlnu energie na zvládání překážek pracovního i osobního života.

Když Vám Vaši klienti dají najevo, že jste byli dobří, že máte dobrý produkt a že jste jim v životě byli užiteční, tak Vaše snažení má opravdu smysl. Každá činnost by účel mít měla a já jsem nepoznal nic, co by mě a mé pracovníky nemotivovalo více jako ujištění, že to, co děláme, je pro naše klienty důležité a jsme prospěšní.

Podívejte se, kdyby Vaše auto stálo a rezivělo, plnilo by svůj účel? K čemu by vlastně bylo? Jen by překáželo. Bylo by na světě zbytečné!!!

BEZ ÚČELU BY VAŠE SPOLEČNOST JAKO BY NEBYLA.

Zjistěte, jaký účel vlastně Vaše společnost má, a zajistěte, aby Vaše účely byly cenné, může to znít jako klišé, ale funguje to. Jak využít důležitost Vaší práce v motivaci a v obchodě? Existuje pár způsobů, jak snadno pracovat se svou důležitostí, a tyto způsoby jsou mnohem efektivnější než reklama v televizi. 

Chcete je znát?


ZVYŠTE SVÉ ZISKY DÍKY SVÝM ÚČELŮM!

CHCETE PORAZIT KONKURENCI?

CHCETE MÍT SCHOPNĚJŠÍ ZAMĚSTNANCE?

CHCETE VĚDĚT VŠE O MOTIVACI?

CHCETE SPLNIT DEVATENÁCTÝ KROK NA CESTĚ ZA NEPŘEMOŽITELNOU FIRMOU?

SPLŇTE HO!

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek