Využíváte svůj majetek na 100%?

Zabere to jen 5 min času

10. 21 kroků k nesmrtelné firmě

12. VYUŽÍVEJTE SVŮJ MAJETEK NA 100 %!

Máme tady dvanáctý krok, jsme „daleko“ za půlkou:). Tento velmi jednoduchý krok je, řekl bych, krok, který je často v příručkách o podnikání představován a bývá pro některé podnikatele oříškem.
Nejen proto jsem ho zahrnul do svých 21 kroků.

Tím hlavním důvodem, proč se s Vámi chci podělit o pár poznatků, je jedno kouzelné slovo, slovo, na kterém závisí úspěch či neúspěch čehokoli co děláte – je to efektivita!

Slovo efektivita znamená „maximální využití dostupných prostředků“. Může to znít legračně, ale víte, jak často lidé vlastní majetek jen proto, že se ho nemohou vzdát. Jak často mají něco, co již nepotřebují, a na úkor tohoto vlastnictví si nemohou koupit to, co opravdu potřebují. Je to zamotané – tak to rozmotám!

Představte si – firma si koupí areál, využije ho pouze ze 30 %, zbylé haly tam jen stojí. Majitel firmy potřebuje koupit novou technologii, která zdvojnásobí jeho produkci. Ale on má utkvělou představu, že nechce, aby mu někdo v areálu jezdil, tak tam haly hnijí, prostor se uklízí, platí se za něj daně. Ročně to stojí desítky tisíc korun a to nemluvím o ušlém zisku dalších desítek tisíc korun.

Nová technologie je v nedohlednu. Jaký je tento majitel firmy vzor pro své lidi? Majetek, co nepotřebuje, chátrá a majetek, co potřebuje, nemá!!!

CESTA K NEPŘEMOŽITELNOSTI VEDE PŘES EFEKTIVITU VYUŽITÍ MAJETKU.

Lidé mají mnoho důvodů, proč vlastní cokoliv, „dali mi to rodiče, je škoda to vyhodit, možná se to bude hodit…, takových úvah jsou tisíce, ale je pouze jedna, která nám říká – mám svůj majetek, abych si zjednodušil své podnikání a tím zvýšil své zisky a rozvíjel firmu? Prostě využívám svůj majetek na 100 %.
Mám mnoho příkladů, kdy se podnikatelé zamotali kvůli potřebě vlastnit majetek a tento je jim pouze na přítěž a jak to vím? Byl jsem jeden z nich :). To neznamená, že dnes nic nemám. To pouze znamená, že to, co mám, je využíváno téměř na 100 %. A jak jste na tom Vy? Pokud máte ve svých majetcích nepořádek a chcete s tím pomoci, zavolejte!!!! 


CHCETE, ABY VÁŠ MAJETEK VYDĚLÁVAL?

CHCETE BÝT DOBRÝM ŠÉFEM SVÝCH PRACOVNÍKŮ?

CHCETE SVŮJ MAJETEK DOSTAT POD KONTROLU?

CHCETE ZAMEZIT ZTRÁTÁM?

CHCETE SPLNIT DVANÁCTÝ KROK NA CESTĚ ZA NEPŘEMOŽITELNOU FIRMOU?

SPLŇTE HO!

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek