Je nutné napravovat personál?

Zabere to jen 6 min času

10. 21 kroků k nesmrtelné firmě

6. DÁVEJTE SVÉ PRACOVNÍKY DO POŘÁDKU

Tento krok mám velmi rád. Bez něj jsou všechny ostatní úplně zbytečné. Ne, že by nebyly důležité – jsou, ale tomuto věnuji obrovskou pozornost. Tento krok, který je tak opomíjený v současném podnikání, ale nebylo to tak vždy. 

Už Henry Ford dával bonusy svým pracovníkům za to, že žili – podotýkám, že žili poctivě. On se nestaral pouze o práci svých lidí, on se staral i o jejich trable, protože věděl, že když má někdo v nepořádku svůj osobní život, těžko bude v práci lámat rekordy.

Podívejte se na příklad, Váš nejlepší obchodník má rekordní výsledky, jenže přijde zlom, jeho statistiky jsou na nule a on už nenosí objednávky – co je nejlepší říci? Někteří manažeři říkají „on už vyhořel“, a tak ho vyhodí. Ruku na srdce, jak velkou šanci má tento šéf obchodu, že najde tak výkonného borce, jakým byl v nedávné minulosti právě nezaměstnaný? Malou – to vím jistě!

Co takhle nebýt líný a podívat se, co se vlastně stalo s tím „talentem od boha“, jak to, že už neprodává, co změnilo jeho postoj k životu? A ten, kdo je šikovný, tak najde příčinu úpadku výkonu svého obchodníka a může mu pomoci dát věci do pořádku a pak může dál počítat korunky, které mu zase začne nosit.

Ano tak jednoduché to je, když znáte technologii, která zázračně dává do pořádku Vaše podřízené. Ale pokud chcete prožít další dlouhá léta hledáním náhrady – tak to nechám na Vás.

VŽDY JE JEDNODUŠŠÍ NAPRAVIT VÝKONNÉHO PRACANTA NEŽ NAJÍT JINÉHO!!!

V naší upadající společnosti může každý uklouznout a taky se pěkně kloužeme. A kdo rád mluví o svých selháních jak v práci, tak v soukromí? Ten, kdo umí lidem pomoct dát život do pořádku, je na velmi dobré cestě k uznání, na oplátku dostane loajalitu a velmi produktivní pracovníky.

Tento krok je důležitý – je zároveň neodmyslitelnou součástí každé expandující společnosti. Jak jsem řekl „pro mě jeden z nejdůležitějších“.

Vy, co nechcete stále měnit lidi. Vy, co chcete přijít na kloub těm největším záhadám, pro Vás mám způsob, jak udělat z Vašich lidí ještě produktivnější pracanty. Je to snadné a je to tady připravené jenom pro Vás.


CHCETE MÍT VÝKONNÝ A EFEKTIVNÍ PERSONÁL?

CHCETE UMĚT OPRAVDU POMOCI SVÝM LIDEM?

CHCETE SPLNIT ŠESTÝ KROK NA CESTĚ ZA NEPŘEMOŽITELNOU FIRMOU?

SPLŇTE HO!!

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek