Chcete mít nad sebou bič?

Zabere to jen 5 min času

9. Koučink

10. ÚSPĚCH KOUČINKU

V minulých dílech jsem Vám nastínil, co to je koučink. Měl jsem pro to důvod. Tím hlavním důvodem je, že koučink provází mnoho předsudků a majitelé firem si koučování tak úplně nedovedou představit.

Když jsem se rozhodoval, kterým směrem se v životě vydám, velkou roli v mém rozhodnutí hrál můj kouč. Člověk, který mi pomohl pochopit sebe sama a základní principy podnikání a přiměl mě udělat rozhodnutí, o kterých jsem přemýšlel někde na úrovni sci-fi. Kdybych nepoznal koučování, tak bych nikdy nevěděl to, co vím dnes, a těžko bych mohl koučovat ty nejlepší a nejodvážnější lidi – Vás podnikatele.

Moje velká pozornost patří mému koučinku a mému koučovi, vždy když jsem koučován, myslím na Vás lidi, co tvoří život. Moje schopnost koučovat jiné při mém koučinku roste, a co kouč naučí mne, to jsem schopen přenášet dál.

Když chce malý sportovec něčeho dosáhnout, trenér mu pomůže a on pak vyhraje, je schopen dál předávat své schopnosti.

ÚSPĚCH KOUČE JE, ŽE SE NAUČÍTE KOUČOVAT.

Je to tak a já jsem toho důkazem, nejen že zvládnete své situace, které doposud neměli vůbec žádné řešení, ale také získáte schopnost zvyšovat schopnosti svému okolí.

Jak vypadá firma, která nedokáže rozvíjet své pracovníky? Mnozí řeknou „od toho jsou agentury“, to je pravda, ale jak chcete udržet lidi ve stejném směru, udržet jejich disciplínu – jednou lekcí v nějaké agentuře? Proč tam tedy ten fotbalový kouč pořád sedí? Proč nestačí dát fotbalistovi jednu lekci?

Páni majitelé, ten kdo umí zavelet a udržet disciplínu, ten v řízení lidí vítězí a také vítězí v podnikání, zní to jednoduše, ale chce to pár schopností, které u mě dostanete, protože já Vám nedovolím uhnout:).


CHCETE MÍT SCHOPNÉ PODŘÍZENÉ?

CHCETE, ABY VÁS PODŘÍZENÍ POSLOUCHALI?

MĚJTE PRACOVNÍKY, CO PLNÍ VAŠE PLÁNY!!!

MĚJTE PRACOVNÍKY, KTERÝM ZÁLEŽÍ NA VÁS A NA BUDOUCNOSTI VAŠÍ FIRMY!!!

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek