Pro koho koučink není?

Zabere to jen 5 min času

9. Koučink

8. PRO KOHO KOUČINK NENÍ?

Dost bych si protiřečil, kdybych odpověděl na výše položenou otázkou seznamem nevhodných podnikatelů, kteří nejsou pro koučink kvalifikovaní. Kvalifikovaným podnikatelem myslím takového, který splňuje požadavky na koučink.

Ano, koučink je úplně pro každého, pro každého, kdo umí rozpoznat, že jeho situace v podnikání není úplně podle jeho představ. Neexistuje nikdo na světě, kdo by vše věděl, nebo kdo by všechno uměl, a pokud ano, zavolejte mi, rád se s ním potkám.

Představte si situaci, že existuje nějaký podnikatel, podniká už pět let a stále chodí do práce a z práce za tmy, rodinu nevidí, nějaké peníze vydělá, ale není to tolik, kolik by chtěl. Jeho podřízení se na něj obracejí s každou blbostí a prodej jeho výroků a služeb je stále těžší, protože konkurence je příliš silná. Jo a na dovolenou jezdí s nabitým telefonem a připravený, kdykoli vystartovat zpět domů, kdyby se něco stalo. Později už zastává názor, že dovolená je zbytečná a rodina jezdí sama.

Když se na takovou situaci podíváte z venku – tento člověk je zralý na změnu postupů, myšlení, nebo na získání základních podnikatelských schopností – on je zralý na koučink. Protože pokud něco neudělá, může se mu stát, že se jeho rodina jednou z dovolené již nevrátí.

Jenže tady je ten zlomový bod, on si myslí, že není třeba na něm něco zlepšit, on si opravdu myslí, že okolí, krize, měna, vláda, prostě úplně všichni jsou zodpovědní za jeho neštěstí, on má již vysvětlení.

KOUČOVAT PODNIKATELE BEZ CHYBY JE NEMOŽNÉ.

Když to shrneme, nejen ti, co si myslí, že ví vše, ale také ti, kteří tvrdí, že on za to nemůže, jsou tou jedinou výjimkou, kdy není možné koučovat podnikatele směrem k prosperitě!!! Já vím, že toto není Váš případ, poněvadž nezodpovědný podnikatel je hrozba pro sebe a okolí a jeho životnost je výrazně omezena. Já vím, že vy chcete přežít a přejete si přežití svých firem.

Proto mám pro vás celou škálu jednoduchých, tréninků, procesů na odstraňování chyb a jiných speciálních akcí, které již pomohly stovkám podnikatelů zlepšit: řízení, obchod, ekonomiku, vztahy, kvalitu, efektivitu a dobré jméno a vím, že pomohou také Vám. Chcete se s touto technologií seznámit? Zavolejte mi.

CHCETE BÝT SCHOPNĚJŠÍMI MAJITELI?

CHCETE DOKÁZAT TO, CO JSTE SI PŘEDSEVZALI?

CHCETE DOSAHOVAT CÍLŮ BEZ KOMPROMISŮ?

CHCETE MÍT STÁLE LEPŠÍ A LEPŠÍ VÝSLEDKY?

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek