Trénovat nebo netrénovat?

Zabere to jen 5 min času

9. Koučink

7. JE KOUČINK POTŘEBA?

Začnu trochu ironicky. Není, protože všichni jsme géniové, co vědí vše a umí vše nejlépe, a taky proto se náš stát potácí v obrovských dluzích:). To nebylo moc pěkné, ale bohužel reálné.

Takže zase od začátku. Je koučink potřeba? Je. Je potřeba v každé fázi našeho života. Jak bychom se naučili psát, kdybychom neměli trpělivou paní učitelku, která se v té chvíli stala naším koučem. Jak bychom se naučili řídit auto, kdybychom neměli dobrého kouče v autoškole.

Koučování je činnost, která dává lidem schopnosti, bez pokusů a omylů. A když se při koučinku můj klient o něco pokouší, má vytvořené takové prostředí, aby se cítil bezpečně a okolí neutrpělo žádnou katastrofu.

Například: představte si, že si osmnáctiletý kluk, koupí auto. O autě ví všechno, dozvěděl se to od kamarádů. Koupil si dvacet let starý vůz s 3,5litrovým upraveným motorem. On auto nikdy neřídil, ale kluci říkali, že to je snadné, tak si řekne, že to zkusí. Teď do něj sedne a vyrazí, a když to dopadne dobře, odnesou to pouze stojící auta v bazaru, z kterého se po koupi vozu snaží odjet. Prostě způsobí škodu. Sám jsem v životě šel pokusem a omylem a stálo mě to desítky milionů korun.

DOBRÝM KOUČINKEM ZABRÁNÍTE VELKÝM ZTRÁTÁM, A TO V KAŽDÉ OBLASTI ŽIVOTA!

Koučink je proces dovádění ke schopnosti. Kdo z Vás nechce být schopný, kdo z Vás nechce mít schopné lidi? Jak tu schopnost mají nabýt? Pokusem a omylem! Kdo má hodně času a peněz, tomu přeji hodně štěstí.

Vy, co chcete být schopní a víte, že od pokusů jsou tu vědci a nechcete ztrácet drahocenný čas svého života, Vám mohu pomoci. Nechte se ode mne vytrénovat ve výborného majitele a šéfa!

CHCETE BÝT SCHOPNĚJŠÍMI MAJITELI?

CHCETE UKÁZAT JINÝM, ŽE UMÍTE VĚCI ZLEPŠOVAT?

CHCETE VÉST SVOU FIRMU PROFESIONÁLNĚ?

CHCETE MÍT STÁLE LEPŠÍ A LEPŠÍ VÝSLEDKY?

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek