Udělali jste někdy chybu?

Zabere to jen 5 min času

6. Nadřízení a podřízení

PODNIKATELOVA CHYBA

Setkáváte se s lidmi, kteří velmi často hodnotí ostatní? Já si stále kladu otázku, kde na to tito odborníci na okolí berou čas?

Co má společný tento úvod s dnešním tématem. Velmi mnoho!

Chyby jsou v životě neodmyslitelnou částí jakéhokoli konání, jakákoli činnost v našem životě může produkovat nějakou tu chybu.
V některých částech společnosti se na chybu pohlíží jako na něco neodpustitelného. Často toto můžeme pozorovat při situacích, kdy k nějaké chybě dojde.

Například, manželka při couvání odře nárazník, manžel začne ženě vysvětlovat, jak hroznou chybu udělala, že kdyby neudělala „toto“, tak by se nestalo „toto“ a stalo „toto“.

Takových příkladů mohu uvést mnoho. Proč je toto téma pro nás podnikatelé důležité?

Když se podíváte na své okolí, zjistíte, že existují lidé (a je jich hodně), kteří toho moc neudělají, za to mají plno „keců“, co by být mělo a co ne.

Již od dětství lidé dělají chyby, ale někteří jsou za to trestáni různými způsoby, a když jsou chyby trestány často, mají lidé sklon nedělat vůbec nic a pak nám vyrostou chytráci, kteří mají obavu udělat cokoli, jen aby neudělali chybu, jejich neochota dělat cokoli je tak velká, že je není možné k čemukoli přinutit. Vznikají všemožné výmluvy, vyhýbání se, zbytečné náklady a velké škody, ale oni to „nebyli“, protože oni nic neudělali! Strach jim to nedovolí.

Když neudělám nic, tak se nic nestane!

JEDNA Z NEJVÝZNAMNĚJŠÍCH CHYB PODNIKATELE JE, ŽE NEUDĚLÁ NIC.

Když děláme chyby, je to známka, že se někam posouváme, že se zdokonalujeme, a věřte mi, že chyby k podnikání patří!

Jak zvládnout chyby v podnikání tak, aby Vám přinesly prospěch? Jak posunout sebe a své chybující podřízené? Jak chybu využít k motivaci sebe i okolí? Na tyto otázky dostanete odpovědi při speciálním tréninku pro vedoucí pracovníky.

CHCETE VĚDĚT JAK VYUŽÍT CHYBU V ZISK?

STAŇTE SE DOBRÝM VEDOUCÍM PŘI ZVLÁDÁNÍ CHYB!!!

JAK CHYBU POTRESTAT A NEZTRATIT ZAMĚSTNANCE!!!


VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek