Kdy je zakázka naše?

Zabere to jen 7 min času

5. Firma a Obchod

OBCHOD A JEHO FINÁLE

Finále každého obchodu je uzavřený obchodní vztah. Jenže pro úspěšné obchodování musí existovat další rozehraná hra, nebo spíše rozehrané hry.
Já jsem napsal pár svých postřehů a dnes neříkám, že je to konec mých komunikací o obchodě, ale je to takové jedno malé finále o obchodování.

Každý sportovec, než dojde k finálovému vítězství, musí projít dobrodružstvím. Dobrodružstvím jsou v tomto případě myšleny chvíle nepředvídatelné, velké zvraty, akce, které vyžadují postřeh, zdravou mysl a nápad – toto vše vede k velkému finále a vítězství! Čím větším dobrodružstvím projdete, tím Vaše vítězství bude cennější!

V tomto bloku bylo mým cílem ukázat Vám směr a mým velkým vítězstvím jsou Vaše úspěchy ve hře zvané podnikání a obchodování. Pokud uspějete, tak jsme společně udělali kus dobré práce.

Uzavřením každého obchodního případu se zvyšuje Vaše kompetence, zvyšujete tím potenciál Vaší firmy a taky stoupá Vaše důležitost. Proto uzavírejte, uzavírejte a zase uzavírejte vždy, kdy je to možné. Pokaždé, kdy ucítíte, že můžete hru ukončit – UKONČETE JI. A věřte sobě, že když cítíte, že je to ta chvíle dovést finále k ukončení hry, UDĚLEJTE TO.

Lidé, kteří si nevěří v těchto okamžicích, většinou dají šanci druhé straně. Viděli jste zápas, který měl být dávno ukončen – nastavování, prodlužování, … to vše vede k úbytku sil, kdy jsme náchylní k chybám. Takových okamžiků jsme mohli v historii vidět nespočet.

OBCHOD SE STANE OBCHODEM, KDYŽ JE UZAVŘEN.

Není nic zbytečnějšího než projeté kilometry za potenciálními klienty, když má obchodník strach uzavřít. Ten, kdo má prozatím tučné konto a chce o něj přijít, může bezúčelně přispívat naftařským společnostem – ten může nechat uzavření na potom.

Já se dnes rozhodl uzavřít tento blok o obchodování. Byla to dobrá hra, ve které můžeme všichni vítězit, pokud ovšem chceme.

Proces uzavírání má svá pravidla, techniky a strategie, které dokáží každého obchodníka dovést k vítěznému konci. Já Vás mohu k vítězství dovést!!!

CHCETE ÚSPĚŠNĚ UZAVÍRAT VŽDY, KDY JE TO JEN MOŽNÉ?

CHCETE ZJISTIT, CO VÁS V UZAVÍRÁNÍ BRZDÍ?

CHCETE BÝT EFEKTIVNÍ V OBCHODOVÁNÍ?

CHCETE UZAVÍRAT JEDNU Z PĚTI MOŽNOSTÍ?

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek