Nám stačí to, co máme. My nepotřebujeme nové klienty... Opravdu?

Zabere to jen 5 min času

5. Firma a Obchod

OBCHODOVÁNÍ A VAŠE PODNIKÁNÍ

Nastínil jsem Vám, co to je obchodování. Bez obchodování je podnikání stejné, jako chodit každý týden sázet sportku. Sázíte s nadějí, že vyhrajete – ono málokdy něco vyjde.

Jenže sázení je hra bez zodpovědnosti. Vy nemůžete výsledek ovlivnit. Pokud stejně přistoupíte k obchodování a uvěříte tomu, že nemůžete ovlivnit velikost a množství svých obchodů, Vy i Vaše okolí bude s nadějí čekat a „modlit se“, že někdo jiný vyhraje za Vás – prostě někdo jiný zařídí, že Vám se daří.

Obchodování je velmi lidská a přirozená vlastnost každého z nás – nemusíte souhlasit, ale jde jen o to, jak moc dokážeme hodit svou lenost za hlavu, sebrat odvahu a pustit se do akce. Kdo jiný by měl být tím, který sebere všechnu sílu a udělá co je třeba?! Kdo jiný by to měl být – než majitel firmy.

OBCHOD JE NEVYHNUTELNÁ ČÁST VAŠEHO PODNIKÁNÍ.

Je to, jako kdyby zedník v dnešní době neměl cement, taxikář svůj taxík nebo pekař mouku. Podnikání bez obchodování není možné.

A vedle toho jaké jsou Vaše obchodní schopnosti – vy využíváte svůj obchodní potenciál.

Mám pro Vás jednu důležitou informaci o potenciálu podnikatelů v České republice, nemusíte této informaci věřit ,ale moje testování využití podnikatelského potenciálního to dokazuje. Této informaci nemusíte dávat důležitost, ale může se týkat někoho z Vás, hlavně těch, kteří mají pocit, že v životě i v práci nedosahují toho, co chtějí.

PODNIKATELÉ VYUŽÍVAJÍ SVŮJ POTENCIÁL POUZE NA PÁR PROCENT!

Viděl jsem podnikatele, který nedokázal jeden den vydělat na svoje živobytí a druhý den měl na investice. Víte, on věděl, že NENÍ SPOKOJENÝ s tím, co má – vlastně co „nemá“.

Vidíte, jedním z hlavních pilířů Vašeho podnikání je obchod a schopnost obchodovat.

Tuto schopnost Vám mohu dát, mohu Vás přivést k účinným a efektivním způsobům „jak prodat“. ALE JE TO DŘINA:) a je to jen pro toho, kdo si Váží svého života.

BUĎTE ÚSPĚŠNÝMI PODNIKATELI!!!

ZAVEĎTE ÚSPĚŠNÉ OBCHODNÍ ÚSEKY DO SVÝCH FIREM!!!

VYUŽIJTE SVŮJ PODNIKATELSKÝ POTENCIÁL!!!

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek