Jaký chcete být?

Zabere to jen 6 min času

4. Geniální Šéf

GENIALITA – NADÁNÍ, NEBO ŽIVOTNÍ ROZHODNUTÍ?

Kdo z nás by nechtěl být v něčem geniální? Kdo z nás nechce vítězit? Kdo z nás nechce patřit k těm nejlepším?
Často slýcháme naše „kamarády, přátele“, na to nemáš talent, nebo dokonce sami sobě dokážeme říci „na toto nejsou podmínky, nebo trh na to tady není“.

Můžeme tomu uvěřit a pak čekat na kolo štěstí, které nám vylosuje políčko GÉNIUS – ÚSPĚŠNÝ ČLOVĚK. Taková kola štěstí se používají jako marketingové nástroje pro podporu prodeje. Tato kola nejsou nástroje na rozum. Kdyby to bylo tak snadné, tak jsme všichni dokonalí. Nebylo by co zlepšovat a mezi námi – „já bych se unudil k smrti“.
GENIALITA SPOČÍVÁ VE TVRDÉ DŘINĚ NA SOBĚ SAMOTNÉM.

Tvrzení, že pro to a tamto musí mít člověk vlohy, talent, prostředí, peníze, … může být pravdivé pouze pro ty, kdo už vzdali svou cestu na vrchol!!!

Podívejte se kolem sebe, podívejte se, zda by to nechtělo nějakou změnu! Opravdu jde všechno dobře, opravdu jsou lidé kolem a Vy šťastní? Zeptejte se sami sebe, zda to náhodou nejste Vy, kdo by s tím měl něco udělat!!! Co by Vám na to řekli ostatní, kdyby se Vám všem dařilo najednou lépe?

Toto poslední pravidlo jsem si nechal záměrně až na konec tohoto seriálu.

GENIÁLNÍ ŠÉF JE POUZE TEN ČLOVĚK, KTERÝ SE V ŽIVOTĚ ROZHODL BÝT GENIÁLNÍM!!!

Já mám rád každého člověka, který se sebou chce něco udělat, chce nám ten život tady usnadnit a nechci nikomu říkat nic špatného a myslím, že je potěšující informace, že bez toho, že Vy se rozhodnete být geniální, SE ZÁZRAK NESTANE.

Všechny schopnosti geniality člověka je možné mít, můžeme je mít každý, pouze záleží na našem životním rozhodnutí: BÝT GÉNIUS, NEBO NESCHOPNÝ. A to je pouze na Vás!!!

Tak děkuji za pozornost a ti, kdo se chcete stát geniálním – podívejte se na náš web, přečtěte si reference a zavolejte!!!

SPLŇTE SI SVÉ PODNIKATELSKÉ PLÁNY!

UDĚLEJTE PRVNÍ KROK KE SVÉ GENIALITĚ!

ZAVOLEJTE A POMOHU VÁM S ROZHODNUTÍM.

Držte se!

Josef Orálek