Kolik berou zaměstnanci?

Zabere to jen 5 min času

4. Geniální Šéf

GENIÁLNÍ ŠÉF ODMĚŇUJE SPRAVEDLIVĚ

Co je to odměna? Odměnu si někteří důležití lidé spletli s dotací života „odměňovaných lidí“.

Já s tím nemám problém, ale pokud chci dotovat, musím na to mít, musím mít zajištěny všechny své funkce jak ve firmě, tak v soukromí a potom mohu dotovat jako pominutý.

Ve financích a odměňování vznikl obrovský zmatek. Musíme platit těm, co leží na lavičkách, a podnikatel pracující 16 hodin denně žije z podpory své ženy, a když mu nevyjde kšeft a nezaplatí svůj dům, tak mu ho seberou, nebo dostane pokutu dle zákona o financích…
Podívejte se, jak se cítíte, když musíte platit lidi, co nepracují, a tím pádem dát méně těm, co firmu drží na nohou a na Vás někdy nezůstane? A když zůstane, tak je to tolik, kolik chcete?

GENIÁLNÍ ŠÉF MÁ FINANCE, PROTOŽE ODMĚŇUJE SPRAVEDLIVĚ!!!

Odměňování pracovníků má své přírodní zákony a dá se jednoduše nastavit v každé společnosti. Pokud geniální šéf tyto zákonitosti nezná, nedokáže se v těchto zákonitostech orientovat – musí se dostat ohledně odměňování nevyhnutelně do zmatku.
Je to podobné, jako když byste šli po lese a nedokázali se zorientovat, neznáte cestu a nevíte, jak tuto cestu najít, co byste pociťovali? Byl by to trochu zmatek, úzkost?

Naštěstí existuje řešení pro každý problém. Potkal jsem tisíce šéfů, byli dobří, horší a i geniální, ale nepotkal jsem žádného úspěšného šéfa, který to neuměl s penězi.

Nevěřte mi, ale podívejte se, kolik funkcí ve firmách zastáváte a jaká je Vaše odměna v porovnání s Vašimi podřízenými. To jistě nemusí platit pro každého, Vám, co to máte v pořádku, gratuluji a vy, co vidíte, že tady něco nehraje, pro Vás mám připravený speciální program, jak začít své finance řídit spravedlivě a ku prospěchu všem!!!

Ukážu Vám snadnou cestu, jak si hrát s penězi, jak se stát PROSPERUJÍCÍM GENIÁLNÍM ŠÉFEM.

CHCETE VĚDĚT, JAK ZAJISTIT SOBĚ I FIRMĚ DOSTATEK FINANCÍ?

ZJISTĚTE, JAKÉ FINANČNÍ ZÁKONY JSOU PRO PROSPERITU PODSTATNÉ!!!

STAŇTE SE PROSPERUJÍCÍM ŠÉFEM.

STAŇTE SE SPRAVEDLIVÝM A UZNÁVANÝM ŠÉFEM.

VOLEJTE JEŠTĚ DNES!!!!

Držte se!

Josef Orálek