Musíte se neustále rozčilovat?

Zabere to jen 5 min času

4. Geniální Šéf

GENIÁLNÍ ŠÉF NEROZČILUJE SVŮJ TÝM

Stalo se Vám někdy, že jste se v práci rozčílili? Jak Vaše rozčílení ovlivnilo Vaše podřízené? Proč je vlastně rozčílení nesprávné?

Rozčílení je definováno jako „přivedení někoho do prudkého neklidu“. Co to znamená pro Vás šéfy?
Viděli jste někdy, jak rozčílení vyřeší nedostatek zakázek, nebo křivě postavenou zeď. Já neříkám, že není třeba zvýšit hlas pro „nedoslýchavé“, já říkám, že lidé, kteří jsou rozčílení, dělají více chyb nebo nepracují vůbec, ne že by nechtěli, ale oni toho nejsou ve svém rozčílení schopni!

Představte si obchodníka, který prodává hrnce a má před prezentací – jeho rozčílený šéf mu telefonuje a začne na něj křičet: „Jak to že jsi nepředal knihu jízd za minulý měsíc, asi tě budu muset vyrazit!“ Tento obchodník je jeden z nejlepších prodejců na oddělení, on prostě zapomněl na termín odevzdání knihy jízd – to je jistě problém, ale… on v této chvíli lapá po dechu, má obavy, přemýšlí, proč na něj spadla „atomová bomba“. V tomto stavu má předstoupit před svých třicet zákazníku a prodat pět hrnců!
Jak to asi dopadne?
Firma investovala tisíce do reklamy, aby na prezentaci natáhla co nejvíce lidí, dostane svou investici zpět?

Když se podíváte sami na sebe, jak se Vám daří uspět, když jste rozčílení? Vaši podřízení jsou stejní lidé jako Vy, proto když jsou rozčílení, uspějí pouze pomocí náhody – to je ale mizivé procento.
Jak jste schopni řídit sami sebe, když jste rozčílení? Jak jste schopni řídit ostatní?

GENIÁLNÍ ŠÉF ŠÍŘÍ KOLEM SEBE KLID.

Který z Vašich klientů si od Vás nakoupí, když jste rozčílení, nebo koupíte si od rozčíleného obchodníka? Jak jste se jako děti cítily, když vás rodiče se vztekem donutili k tomu, abyste uklidili svůj pokoj?

Naopak jak se cítíte, když nastane problém a někdo k Vám přijde a řekne „to nevadí, to zvládneme“ a dovede Vás k řešení. I vy jako šéfové takoví můžete být. Můžete jednoduše vyřešit jakoukoliv situaci S KLIDEM – KDYŽ POROZUMÍTE PŘÍČINÁM ROZČÍLENÍ.

Proč se člověk rozčiluje? Kde je příčina toho obrovského vzteku? Jak s klidem dovést podřízeného ke splnění úkolů?
Toto vše a ještě více, Vám mohu dát.

STAŇTE SE ŠÉFEM, Z KTERÉHO JDE JISTOTA.

STAŇTE SE OPOROU PRO VAŠE PRACOVNÍKY.

STAŇTE SE GENIÁLNÍM ŠÉFEM A VEĎTE SVÉ LIDI K PROSPERITĚ!

VOLEJTE JEŠTĚ DNES!!!

Držte se!


Josef Orálek