Zase mě obelhal....

Zabere to jen 5 min času

4. Geniální Šéf

GENIÁLNÍ ŠÉF SE NENECHÁ OPÍT ROHLÍKEM

Je legrační, jak se může příslovím vyjádřit velmi důležitá vlastnost geniálního šéfa. V minulém díle jsme se věnovali pravému proč. V tomto se budeme věnovat opačné straně mince!

Už se Vám někdy stalo, že jste se spokojili s odpovědí nebo vysvětlením, a tak nějak se Vám něco nezdálo? Už se Vám stalo, že jste pocítili tu vnitřní intuici „ověř to“, nebo „to tak přece není“?
Už se Vám stalo, že po podobném rozhovoru jste si několik minut říkali: „Já mu věřím, ono to tak musí být, když to říká můj obchodník, přece by mi nelhal?“

Představte si obchodní oddělení v zavedené firmě. Toto oddělení má zhoršující se výsledky. Šéf na poradě obchodníků říká: „Jak to, že neobchodujete?“ Obchodníci se po chvilce debaty shodnou na jedné důležité pravdě, oni říkají: „Konkurence nakoupila svým obchodníkům nová auta, a proto získávají naše zákazníky.“ Šéf tedy nakoupil svým obchodníkům nové vozy, aby se zlepšil výkon…
Jaký byl výkon další měsíc? To asi víte, že?

Nechat se opít rohlíkem znamená najít a řešit nesprávné proč! Můžete si říci, že toto by žádný šéf neudělal. Mám za sebou víc než tisíc obchodních schůzek za poslední tři roky a vždy s majitelem firmy a mohu Vám říci, že jsem viděl i větší nesmysl. Pokud neznáte základní pravidla vyšetřování, stane se podnikání hrou na náhodu a někdy i otroctvím, protože:

NALEZENÍM A ŘEŠENÍM NESPRÁVNÉHO PROČ NASTANE JEŠTĚ VĚTŠÍ PROBLÉM A ZMATEK, KTERÝ VYÚSTÍ VE VĚTŠÍ FINANČNÍ ZTRÁTU.

Nevěřte mi, ale podívejte se – když budete popáté lepit svou pneumatiku na autě a nepodíváte se po garáži, kde jsou rozsypané rýsováčky, stanete se váženým klientem pneuservisu a někdo se může opodál smát!!!

Každý šéf přestane být otrokem svého okolí a stane se geniálním, když dokáže najít pravé příčiny změny stavu fungování jeho společnosti.

Je snadné umět rozpoznat a následně jednat správně, získat úctu a respekt z toho, jak jste obratní, jak dokážete rozlousknout nerozlousknutelný případ.

NENECHTE SE OBELHÁVAT A NAUČTE SE VIDĚT, JAK VĚCI OPRAVDU JSOU!!!

ZAVOLEJTE MI A NAPLÁNUJEME, JAK Z VÁS GENIÁLNÍHO ŠÉFA UDĚLAT.

CHCETE VĚDĚT, CO VÁM OPRAVDU BRÁNÍ V DOSAHOVÁNÍ ZISKŮ?
CHCETE VĚDĚT, JAK VĚCI ŘEŠIT RYCHLE A ÚČINNĚ?
CHCETE VÉST SVÉ LIDI K ÚSPĚCHU?

VOLEJTE JEŠTĚ DNES!!!

Držte se!

Josef Orálek