Znáte hru, kterou hrajete?

Zabere to jen 5 min času

3. Profesionál

PROFESIONÁL ZNÁ SVOU HRU

To je snad jasné, že profesionál zná svou hru!!!
Hra tenisty je tenis, zná hřiště, zná síť, raketu, pravidla, tenisové údery, zná své protihráče, trenéry, pravidla a také zná turnajové dotace (to jsou odměny pro nejlepší) atd.

Hra klavíristy je hra na klavír, zná klavír, operní sály, jiné klavíristy, skladby, dirigenty, hudební kritiky, nahrávací studia, zpěvačky, posluchače, techniku hraní atd.

Hra zedníka je zdění, zná výkresy, parťáky, ostatní zedníky, materiály, nářadí, techniku stavění, odměny, svou firmu a jejího majitele atd.

Co je hra PODNIKATELE? Znáte ji? Musí mít podnikatel nějakou hru?

Tak to vím úplně přesně!!! Musí!!!

Hra podnikatele by mohla být popsána na tisíci stránkách knih. Je to jedna z nejvyšších her na tomto světě. Bez této podnikatelské hry by mnoho her zaniklo, mnoho her by existovat nemuselo, dokonce by vlastně zanikly všechny ostatní hry. (Viděli jste někdy zedníka, jak bez vedení, investora, mistra, skladu atd. něco postavil?)

Takhle důležitou hru hrajete a znáte ji? Máte ji prolezlou skrz na skrz? Já ji poznávám již dlouho a mohu Vám říci, že ještě chvíli budu.

Pokud nebudeme znát přesně svou hru, tak dopadneme jako tenista, který v kopačkách a s pádlem přišel vyhrát Wimbledon.

PODNIKATEL, KTERÝ NEZNÁ SVOU HRU, JE ODSOUZEN K PROHŘE.

Tady nemluvím jen o odbornostech, ale o hře tvořit společnost jiných lidí, a pokud toto nebude pochopeno v plné míře – děkuji Vám za snahu, ale bohužel pouze Vaše závazky budou Vaše jediná „odměna“.

CHCETE PŘIJÍT NA TO, CO JE HRA PODNIKATELE? CHCETE VĚDĚT, JAK JI SPRÁVNĚ HRÁT?

CHCETE ZÍSKAT NADHLED A RESPEKT SVÝCH LIDÍ? CHCETE ÚSPĚŠNĚ PODNIKAT?

VOLEJTE TEĎ, RÁD SE S VÁMI NA TO PODÍVÁM!!!

Držte se!


Josef Orálek