Musíte to říkat 3x dokola?

Zabere to jen 5 min času

2. Úspěch

KOMUNIKACE


My lidé se dorozumíváme pomocí komunikace. Když se kolem sebe podíváme, vidíme mnoho způsobů komunikace. Pojďme se podívat, jak nám dobrá, nebo špatná komunikace ovlivňuje úspěch.

Nechci Vás zdržovat, vždyť komunikace je přece tak jasná. Ale proč tedy dochází k mylným nebo chybným plněním příkazů? Je problém ve vysílači, nebo v přijímači?

Komunikace je nástroj určený k přenosu informací. Není to informace samotná. Schopnost komunikovat se odvíjí od mnoha faktorů, které jsme v životě začali používat automaticky a nějak jsme si jich přestali všímat.
Někteří říkají, že je lepší hodně mluvit, jiní zase, že je lepší nemluvit vůbec…, ale o schopnosti komunikovat se nikdo moc nezajímá.

Byli jste někdy v přítomnosti člověka, který stále mluvil a mluvil a mluvil? Jak Vám bylo? Nebo jste se snažili komunikovat s člověkem, který byl tak nějak mimo a nevnímal Vás? Bylo to pro Vás v pořádku?

V životopisech je často napsáno „jsem komunikativní“, ale když přijde uchazeč do místnosti, tak na něm vidíte trému, ostych, možná strach.
A říká „já jsem tady, abych dostal práci“ a to je vše, co jste z něj při pohovoru dostali… Je komunikativní? Záleží na tom, co říká? Chcete ho přijmout? Nebo přijde hezká slečna v minisukni a nepustí Vás ke slovu a vy se cítíte ubití…

Co se stane, když prvního nebo druhého pustíte za svými klienty?

Správná komunikace má svá přesná pravidla a jejich neznalost je stejně nebezpečná jako neznalost řízení vozidla ve vysoké rychlosti 300 km za hodinu.

KOMUNIKACE JE ZÁKLADEM PRO ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ!!!

Ten, kdo neví, jak komunikovat, se často dostane do zmatku. Stejně jako když vypadnou semafory na frekventované křižovatce. Představte si, co takový zmatek způsobí.
Správná komunikace je nám přirozená, bohužel jsme si ji zdeformovali sami.

Dobrá zpráva je, že lze navrátit lidem správnou komunikaci.
Víte, oč lidé přicházejí, když neznají základy komunikace?

CHCETE ZVLÁDAT BRILANTNĚ SVÉ PODŘÍZENÉ A KLIENTY?
CHCETE POROZUMĚT TOMU, PROČ VÁS LIDÉ NEPOSLOUCHAJÍ?

STAŇTE SE ÚSPĚŠNÝM PODNIKATELEM!!!

ZAVOLEJTE MI HNED A JÁ VÁM POMOHU.

Držím Vám palce!


Josef Orálek