Pavel Drapač

23.2.2024

Zabere to jen 2 min času

ZKUSIT SE MÁ VŠE… JSEM JISTĚJŠÍ A KLIDNĚJŠÍ

Jmenuji se Pavel Drapač a vlastním autodílnu a pneuservis. Nabídce pomoci od Litecomu jsem využil v roce 2018. Tehdy mě oslovil pan Musil a přijela za mnou Míša Orálková. Komunikace a jednání z jejich strany byly bleskové, doslova se za mnou „zastavila po cestě“. Dalším důvodem, proč mě to zajímalo, bylo to, že jsem znal jednoho jejich klienta, kterého jsem se mohl zeptat na zkušenost. Řekl jsem si, že zkusit se má vše a šel do toho.  

Očekávání jsem ale neměl žádná. Moje situace byla spíš osobního rázu, tížilo mě to a já jsem neměl prostě co ztratit, mohl jsem jen získat.

Moje podnikání před konzultací fungovalo celkem normálně, alespoň jsem měl ten pocit. Věděl jsem ale, že ekonomicky to není ok, trápily mě finance. Víte, ono nejlevnější se nerovná nejlepší. A já si držel ceny nízko. Mě samotného už to přestávalo bavit, jelikož jsem musel řešit ty potíže, a to člověka vysává. 

Ta spolupráce samotná probíhala rychle. Pepa mi pomohl hlavně v tom si ujasnit věci a zvládnout danou situaci. Nasměroval mě k vyřešení toho daného problému. Zlepšil jsem si firemní cenotvorbu, ekonomiku, a taky komunikaci. Myslím, že když se vám někdo na podnikání podívá z jiného úhlu, ukáže vám ty záležitosti, tak jak opravdu jsou, a ještě navrhne kroky, jak to řešit, jsou to cenné rady.

Díky spolupráci s Litecomem jsem se zklidnil, získal jsem správný směr, jsem jistější, naučil jsem se plánovat práci dopředu, a jsem schopný si uhlídat platby svých odběratelů a držet si svoje ceny. Pozitivní přínos to mělo i na můj pohyb, protože jsem v té době začal i pravidelně sportovat. 

Jak se říká „zkusit se má vše“ a to přesně bych chtěl vzkázat ostatním podnikatelům. Pokud se cítíte v „ouzkejch“ běžte do toho. Můžete najít přesně to, co hledáte.

Pomoc od Pepy a celého Litecomu byla velice přínosná a za to jim děkuji.

 

Pavel Drapač v Moravských Budějovicích 23.2.2024

Tel.: 736 625 006 

Email: drapac.pavel@seznam.cz
www.drapac.cz