Jana Dapecí

12.10.2023

Zabere to jen 3 min času

OD ZOUFALSTVÍ KE STABILITĚ


V životě člověk zažije mnoho zvratů. Některé člověka ochromí a poznamenají na celý život a některé dají člověku novou sílu a chuť obout nové boty a jít rovnou skrz všechny problémy. Já byla zoufalá, kousek od ochromení, a nakonec jsem ze všeho vyšla vítězně a jako bonus jsem získala nové přátele.

Jmenuji se Jana, dělám módu pro ženy, navrhuji boty a kabelky. Jsem z Hradce Králové a před 8 lety jsem prožívala krušné chvíle jak v osobním, tak v pracovním životě. V té době jsem prožívala těžkou životní situaci, která na mne měla zlý dopad, a tím i na mé podnikání.

Tehdy jsem našla Litecom na internetu, potřebovala jsem pomoc. Pomoc s mými, tenkrát nepřekonatelnými problémy. Byla jsem opravdu zoufalá, ztratila jsem stabilitu a přišla o všechnu jistotu, která ve mne tenkrát byla.

Můj život i práce byli v chaosu, který bych nepřála ani tomu největšímu nepříteli. Přišla jsem o vše, co jsem spolubudovala 13 let. Ale vše zlé k něčemu dobré a já jsem dnes mnohem lepší a šťastnější…

Pepa Orálek mi tenkrát v roce 2016 moc pomohl, protáhl mne celou událostí, pomohl mi překonat každý krok a já tenkrát vyřešila vše, a to jak v soukromí, tak v práci a začala jsem znovu. Založila jsem si novou firmu a začala znovu podnikat.

Pepa Orálek a Míša Orálková mi pomohli znovu nastartovat a narovnat mne, protože jsem v mnohých věcech byla úplně mimo a mnohému jsem nerozuměla. Naučila jsem se firmu efektivně řídit, naučila jsem se komunikaci, o které jsem neměla ani tušení a naučila jsem se, jak dosahovat požadovaných výsledků.

Bylo toho hodně, co jsem se naučila. A toto jsou výsledky:

  • Jsem sebevědomá podnikatelka.
  • Jsem nezávislá, umím podnikat naprosto samostatně.
  • Jsem v zisku.
  • Jsem ve větším klidu.
  • Jsem stabilní.
  • Mám spoustu úžasných lidí kolem sebe

Za toto vše děkuji Litecomu a jejich dobré práci se mnou. Víte Litecom je tady pro nás, aby podpořil naše cíle – pro nic jiného tady není.

Chci Vám jen říci, že pokud Vám podnikání nějak drhne, nebo není v takovém stavu v jakém byste ho chtěli mít, volejte do Litecomu, lepší radu pro Vás nemám…

Díky Míšo, díky Pepo, díky Litecomáci, díky Vám mohu dělat svobodně to co chci a jsem v tom dobrá.

V Hradci Králové dne: 26.8.2023

Jana Dapecí

Dí Design s.r.o
Tel: 603 573 788
Email: jana@didesign.cz