Martin Bušek

19.10.2019

Zabere to jen 5 min času

JAK JSEM SE OTOČIL O 180 STUPŇŮ

… sto osmdesát stupňů, to je dost ne? Chtěl jsem tím říci, že jsem se hodně změnil díky Litecomu a práci s Pepou Orálkem, a o tom chci napsat pár řádků, abych potvrdil pomoc, kterou jsem od Litecomu dostal.

Jmenuji se Martin Bušek a dnes vlastním dvě prosperující firmy zabývající se „plastařinou“. Stav mých firem by se ještě před nedávnem dal nazvat, pokud budu velmi mírný, neutěšeným.

V roce 2011 jsem si koupil podíly ve firmě Metal working zabývající se kovovýrobou a výrobou speciálních strojů na svařování a ohýbání plastových desek. Při nákupu podílů této firmy jsem byl nedůsledný a bláhově si myslel, že vše půjde hladce. Po převzetí jsem v chodu firmy nacházel více a více nesrovnalostí a nelogičností. Vyhrnuli se na mě kostlivci, dluhy a další problémy.

Kvůli tomuto zatížení jsem se nemohl věnovat mé do té doby jiné perfektně fungující firmě. Nemohl jsem spát, nevěděl jsem, zda mám koupenou firmu ozdravovat, nebo zavřít, začal jsem pochybovat o tom, zda toto můžu zvládnout, a hlavně jsem vůbec nevěděl co dělat.

V této pro mě dosti zmatené době mě oslovil Litecom. Dodnes nevím, jak se mohli v Litecomu dozvědět, že mám nějaké starosti :). Každopádně se trefili do doby, kdy jsem potřeboval pomoct, a já ji od Litecomu dostal.

Na konzultacích jsme rozebírali problémy, které se postupně vynořovaly a byly potřeba dát do pořádku jak v mých firmách, tak i v mém životě.

Z každé konzultace vznikly úkoly, které jsem do další konzultace plnil, a tak to pokračovalo dál a dál.

Spolupráce se Litecomem mi přinesla funkční firmy, přesněji řečeno prosperující firmy. Všechny dluhy jsem zaplatil, nepořádky urovnal a své podnikání jsem významně rozvinul. Dostal jsem své podnikání pod kontrolu a zbavil se zmatku. Už nečekám, až se něco stane, prostě jdu a aktivně řeším, co je třeba.

Dnes jsem si sebou mnohem jistější, vím, co mám dělat, a dělám to a vím, že se posunuji, otočil jsem se jako člověk o 180 stupňů – jsem vyrovnaný.
Pepa mi otevřel oči nejen v mém pracovním životě, ale díky němu jsem si uspořádal i ten soukromý. Víte, když vidíte věci tak, jak jsou, a mně byly ukázány bez kompromisů, tak řešení jsou jasná a přesná. Jak to ale chcete dělat, když nevidíte, jak se věci mají? Toto se mě však už netýká. 

Doporučuji každému, kdo se nechce smiřovat s nepřízní osudu a chce žít život podle sebe – dodržujte to, co jste si na konzultaci s Litecomem dohodli, dodržujte pravidla a věřte Pepovi, pak Vám půjdou Vaše obraty k lepšímu mnohem rychleji.

Vám podnikatelům přeji hodně úspěchů na Vaší cestě vedoucí k Vašim cílům.

Děkuji a velmi si vážím pomoci, která mi byla poskytnuta, nebyl jsem na to sám, byli jsme na to dva a spolu jsme to zvládli.

V Hodoníně dne 13. 10. 2019

Martin Bušek
Metal Working CZ, s.r.o.
mobil: +420 776 616 797