PAVEL PINTER

31.10.2018

Zabere to jen 4 min času


CO JSEM ZÍSKAL ZE SPOLUPRÁCE S LITECOM s.r.o.

To je zajímavá otázka. Když se podívám na to, že mnoho lidí vidí za slovem zisk pouze peníze, jsem rád, že mohu napsat i podstatnější – osobní zisky, které jistě vedou k těm peněžitým.

Jmenuji se Pavel Pinter, podnikám 18 let a mohu Vám říct, že ze začátku to byly pořádné kotrmelce. Nikdo mne podnikání neučil, neznal jsem žádný základ, jen jsem chtěl být dobrý dopravce, tak jsem šel za svým cílem instinktivně.

V době, kdy mne oslovili Litecomáci, jsem zrovna byl ve velmi zajímavém rozpoložení. Pracoval jsem, řešil problémy co nejlépe jsem uměl, skoro bych řekl, že jsem byl přepracovaný – dlouho v práci, ale co jsem neměl byly adekvátní výsledky, nedostával jsem ze svého podnikání to, co jsem chtěl, prostě mě to připadlo, že jsem se na něčem zasekl.

Peněz bylo málo a já se uskromňoval, ztrácel jsem chuť a příliš mnoho času jsem se zabýval obavami, že mohu přijít o klienty – cítil jsem se velmi svázaný. Moje komunikace s okolím se nerozvíjela, právě naopak upadala. Připadalo mi, že to, co dělám nemá moc smysl. Navíc jsem měl pocit, že jsem na všechno sám.

Když přijel Pepa Orálek, sedl si a položil mi pár otázek, nejen vztahující se k mé práci, ale jeho otázky přímo oslovovali ty mé osobní věci a pak se vše rozjelo:). Ne samo, Pepa mne pomohl poodhalit základy, které jsem v mých „letech“ slyšel poprvé. Pomohl mi otevřít oči a já začal vidět. Víte, když vidíte, je to mnohem jednodušší, najednou jsem mohl dělat kroky, ze kterých jsem měl radost. Já se začal posouvat – začalo se posouvat mé podnikání.

A co jsem získal? Získal jsem chuť do práce, získal jsem sebevědomí, získal jsem jistotu, získal jsem jasný pohled do budoucna, získal jsem nové pracovníky, získal jsem nové klienty, získal jsem nového partnera, s kterým mohu vše probrat. Je toho mnoho, co jsem získal a toto vše vedlo ke 100 % navýšení zisku.

A proč jsem si toto všechno nezajistil sám? „Já Ti nevím“, ale co dnes vím – je to, že bez jednoduchých, pevných a srozumitelných základů, je podnikání jako jízda po tekutém písku a vzhledem k tomu, že jsem dopravce, tak vězte, že toto přirovnání je velmi příhodné.

Jednoduše, pokud chcete jít pokus omyl, pokud chcete být slepý ohledně vlastních chyb a chyb svého okolí, pokud neunesete syrovou pravdu a nechcete vyvinout více úsilí na nápravu, tak pro Vás služba Litecomu není – PRO VŠECHNY OSTATNÍ ANO.

Děkuji Litecomu za jeho prospěšnou práci a přeji mu a jeho klientům velké ZISKY.

V Českých Budějovicích 22. 10. 2018

Pavel Pinter
Tanker s.r.o.
Tel: 775 558 233
Email: pinter@centrum.cz