Jan Horák

23.6.2018

Zabere to jen 3 min času

REFERENCE PRO LITECOM

Po studiu jsem pracoval jako zaměstnanec v jedné nejmenované firmě. Po určité době jsem se rozhodl, že budu ve svém oboru podnikat, ale mělo to háček. Do podnikání jsem si přinesl pár zlozvyků, o kterých jsem myslel, že zlozvyky nejsou.

Litecom mě oslovil sám a byl velmi vytrvalý, po několikaměsíční komunikaci jsem se rozhodl, že pohled jiného člověka zvenku by se mohl hodit. Zvláštní bylo, že jsem s touto službou nezačal dříve – jako podnikateli se mi moc nedařilo. Vlastně si uvědomuji, že jsem si myslel, že to takto má být.

Já si nemyslel, že dělám něco špatně, ale žil jsem v pochybách o tom, zda to, co dělám, je správné, nebo špatné, jak jsem si později uvědomil. Toto je ještě horší než vědět, že dělám věci špatně.

Moje pochybnosti mě ovlivňovaly a já měl potřebu se s někým radit. Jenže hlavním úkolem konzultací s panem Orálkem z Litecomu nebyly rady, ale moje uvědomění si základních principů podnikání. Díky těmto uvědoměním jsem začal vidět věci, které jsem dříve neviděl, rozumějte, já je měl vedle sebe, ale neviděl jsem je. A když jsem nevnímal, co se kolem mě děje, tak jsem nemohl vědět, co dělám správně a co špatně.

Díky procesu, kterým jsem si s Litecomem prošel, jsem získal jistotu, neztrácím čas svými pochybnostmi a jsem v tom, co dělám, efektivní. Už před sebou nemohu skrývat něco, co není v pořádku – vidím, slyším i to, co vidět a slyšet nechci. Mám ze sebe dobrý pocit a to mi zvedá sebevědomí.

Přeji každému, kdo si není jistý sám sebou – udělejte vše potřebné, abyste si jistí byli, vaše nejistota nemá vliv jen na vás, ale i na váš personál.

V Chrudimi dne 10.5.2018

Jan Horák
info@ressed.cz
777 897 515