Jiří Šimek

11.3.2018

Zabere to jen 3 min času

REFERENCE PRO LITECOM s.r.o.
„POKOPLI MĚ TAM, KAM BYLO TŘEBA“


Společnost Litecom mě oslovila zrovna v době, kdy jsem si nebyl úplně jistý sám sebou. Netušil jsem, že náprava mého podnikání bude tak radikální. Ne že by u mě došlo k revoluci, ale posun to byl, nebo spíše skok. Dokonce bych mohl nazvat akci s Litecomem jako „léčbu šokem“.

Co jsem vlastně potřeboval vyřešit? To byla otázka, na kterou jsem si sám nedokázal odpovědět. Měl jsem v sobě zmatek. Dostal jsem se do stavu, kdy jsem o sobě pochyboval. Dnes, když se dívám s odstupem, mám dojem, že jsem se zasekl a nedokázal se posunout dál. Byl jsem v té době nervózní, ale nevěděl jsem z čeho. Dnes je mi to jasné. Nedělal jsem věci tak, jak bych si přál a popíral své potřeby. Nyní jsem sám sebou a mnohem klidnější.

Když člověk ztratí cíl, tak už ani nemá sílu kamkoli jít. Litecom mi pomohl cíl najít. Pomohl mi rozhýbat se směrem, který jsem si stanovil. Měl jsem mnoho obav ohledně napravení vztahů se spolupracovníky, ohledně nastavení nové cenové politiky a jiných zásadních nepopulárních kroků.

Po konzultaci s Pepou Orálkem jsem byl totálně „rozebraný“. Trvalo chvíli než jsem se „poskládal“ a udělal jsem, co bylo třeba. Pepa je opravdový profesionál, který do lidí vidí a nedělá kompromisy. Tvrdě mě přivedl k rozhodnutím, o kterých jsem dříve ani ve snu neuvažoval.  A to neříkám s nadsázkou. Za toto vše Pepovi děkuji a respektuji ho jako kvalitního a hodně tvrdého kouče.

Po nekompromisní „nakopávačce“ jsem konal  změny a dokázal jsem to, co jsem očekával. Jak jsem uvedl, napravil jsem mnoho chyb ve firmě i u sebe, nebo hlavně u sebe. Dostal jsem odvahu, plnil úkoly a získával větší jistotu.
 
Výsledky se dostavily a nyní mám zdravou  firmu. Práce mě baví a firma prosperuje,  což je měřitelná hodnota. To čeho si cením mnohem více, je moje jistota, odvaha a zbavení se nervozity. Jsem mnohem větší oporou pro své okolí a tím i cennější pro něj i pro sebe.

Tuto službu doporučuji každému, kdo není spokojený s tím, jak podniká a žije, ale nemá dostatek odvahy a informací  to změnit. Ale přiznávám: je to dřina.

Děkuji celému týmu Litecom, s.r.o.

V Brně dne 8.3. 2018

Jiří Šimek
jednatel společnosti
774 729 123
                                                                                                                                        simek@fasadysimek.cz
www.fasadysimek.cz