Štefan Dittel

12.9.2017

Zabere to jen 6 min času

TENKRÁT SE NENECHALI ODBÝT A DNES JSEM RÁD…

Už je to čtyři roky, co jsem začal komunikovat se společností Litecom. Od té doby se toho událo v mém podnikání mnoho.

Jmenuji Štefan Dittel, žiji v Brně a jsem majitelem firmy, která se zabývá prodejem okenních folií a protiprůvanových lamelových clon.

Firmu jsem převzal a nebyla v dobrém stavu. Měl jsem v ní chaos, nevěděl jsem, jak postupovat dál, jak seřadit kroky, tak abych co nejefektivněji dal firmu do pořádku. Tenkrát mi chyběl elán, chuť do práce, všechnu energii jsem někde ztratil. Bál jsem se, zda moje rozhodnutí budou správná, moje jistota by se dala přirovnat k chůzi po tekutém písku.

Pracoval jsem s panem Orálkem, majitelem firmy Litecom, konzultantem a koučem. Díky systému přesných otázek a vyžadování jasných odpovědí jsem si začal uvědomovat, kudy mám jít, co přesně a jak mám dávat ve svém podnikání do pořádku. Byl jsem naveden na správnou cestu, z které jsem v minulosti nevědomky sešel. Dostal jsem úkoly, které jsem musel splnit, a co bylo zajímavé, když jsem je splnil, tak se opravdu začali „dít věci :)“. Viděl jsem, že se moje podnikání opravdu zlepšuje. Takže tato cesta byla správná.

Spolupráce s Litecomem mi přinesla jistotu do podnikání. Dala mi pevné body, o které se dnes mohu opřít. Získal jsem jasný směr, který od té doby udržuji. Dostal jsem chuť do práce a odvahu pracovat, to nakopnutí bylo tak veliké, že mi vydrželo až dodnes. Jsem schopen si nakládat další a další úkoly, které rozšiřují vliv mého podnikání po státech Evropské unie.

Dnes si dokážu určit priority, zlepšila se moje komunikace se zaměstnanci a nakonec – náš obrat se za poslední dva roky zvýšil dvojnásobně, a to hovoří za vše, co jsem uvedl výše – prostě samo se to nestalo.

Komunikace pana Orálka je nevšední, on dovádí klienty k tomu, aby věci v životě opravdu změnili. Takže mu za to děkuji a také děkuji lidem v Litecomu za to, že měli tu trpělivost a dovedli mě k tomu, že jsem si nechal pomoci.

Hodně štěstí Vám v Litecomu při pomáhání podnikatelům z jejich zmatků a hodně štěstí všem podnikatelům, kteří si nechají pomoci – ať se Vám daří.


V Brně dne 7. 8. 2017

Štefan Dittel
Porta Therm, s.r.o
dittel@portatherm.cz
603 228 696