Magda Kinská

4.7.2016

Zabere to jen 5 min času

REFERENCE

V životě jsem toho mnoho zažila. Chvíle plné euforie střídaly chvíle plné zklamání, možná to znáte „jednou nahoře a jednou dole“. Po patnácti letech mého podnikatelského snažení jsem zjistila, že mám kolem sebe pěkný chaos. A pokud říkám chaos, tak myslím chaos se vším všudy:).

Tak pěkně od začátku. Litecom jsem znala již delší dobu, můj přítel s Litecomem již chvili spolupracoval a já se stále nemohla rozhoupat. Ale chaos ubíjí a nechtěla jsem být stále zničená z bezúčelného snažení o něco co nepřicházelo. Místo abych řídila svoje podnikání, tak mne moje podnikání pohltilo. Tak jsem se rozhodla a začala s tím něco dělat.

Potřebovala jsem návod jak vybřednout ze zmatku. Tak jsme začali, více než o návodu to bylo celé spíše o mně. Začala jsem si dávat své věci postupně do pořádku, začala jsem více komunikovat o všem co bylo třeba. Udělala jsem rozhodnutí, které jsem se ani neodvážila udělat a našla řešení o kterých jsem neměla ani tušení.

Díky nekompromisnímu přístupu pana Orálka, který jsem mimochodem potřebovala, jsem se dokázala vyburcovat k novým pohledům a začala vidět chyby, které jsem si dříve vůbec neuvědomovala.

Zjistila jsem, že mé názory nebyly zrovna úplně správné a protože jsem na to přišla sama, myslím že mi moje schopnost vidět věci jinak zůstane navždy, už se určitě do podobné situace nedostanu. Zdravý selský rozum je to co jsem oprášila vytáhla někde zpod skříně a jsem ráda, že ho zase mohu používat.

Dnes po asi 6ti měsíční spolupráci mohu konstatovat, že zmatek je pryč. Nemám finanční problémy, dělám věci efektivně. Dokáži si vybrat mezi tím co je a co není důležité, přestala jsem o  sobě a okolí pochybovat a začala své podnikání opravdu řídit. Rozhodla jsem se dělat to co je pro mne výhodné a baví mne. Prostě mám otevřené oči a můj život a práce dostali nový směr.

Ta spolupráce s Litecomem není nic snadného, pokud někdo čeká nějaký zázračný návod na vyřešení všeho, hlavně bez námahy, tak tato služba taková není. Tato služba je taková cesta, na které se člověk o sobě něco dozví a dovídá se víc a víc a z toho vyplývají různé řešení a když věci zvládne tak je to super.

Nejlepší na tom je že dnes mám svůj život a podnikání pevně v rukách. Doporučuji každému kdo nechce být obětí svého podnikání, kdo si chce trochu zamakat:), a taky tomu kdo se chce vrátit k zdravému selskému rozumu:). 

Děkuji Litecomu


V Pardubicích dne 22.6.2016

Magda Kinská
Tau-ra s.r.o.
725 099 009
kinska.magda@litecom.cz