Na tobě záleží...

Zabere to jen 3 min času

NA TOBĚ ZÁLEŽÍ…

Asi každý z nás se občas dostal do situace, kdy propadl beznaději. Někdo méně, někdo více. Jsou lidé, kteří beznaděj potlačí a dělají jakoby nic, ale nic nevyřeší, nechávají věci vyhnít.

Pak jsou lidé, kteří jsou zdrceni situací, ale z posledních sil vyždímají maximum a vytvoří zázrak. Vytvořit zázrak nepatří jen do míst, kde vládne magie a různé tajemné síly. Zázraky tvoří člověk.

Je malý zázrak, že jsi se rozhodl podnikat, že jsi na sebe vzal všechnu tu tíhu zodpovědnosti, kterou okolí nechce vnímat a zřejmě ani nikdy vnímat nebude. Tvoje okolí Tě potřebuje silného, protože tu tíhu nikdo jiný neunese.

Další malý zázrak je, že po těch všech strastech jsi stále ochotný tuto tíhu nést i když máš hluboké šrámy z minulých nezdarů. Co je to, co podnikatele dělá podnikatelem? Je to jeho charakter. A víte, podle čeho poznáte sílu charakteru?

SÍLA CHARAKTERU ČLOVĚKA SE POZNÁ VE CHVÍLI, KDY SE NEDAŘÍ, KDY JDE DO TUHÉHO A KDY HROZÍ ZTRÁTY.

Když se daří je hrdina každý, na vlně úspěchu se sveze plno těch, co o podnikání moc neví. Ale běda, když přijdou potíže, tam se ukáže pravý charakter a v tuto chvíli přicházíš Ty – podnikatel se svou vůlí vše zvládnout.

Na člověku je krásné to, že může upadnout, ale může vstát silnější než kdy před tím – to je ten pravý charakter.

Děkuji za vše, co pro tuto zemi a lidi v ní děláš. Děkuji, že nenecháš své okolí padnout a děkuji, že to nevzdáš!

Chceš zvládnout jakoukoliv situaci v podnikání a obecně i v životě? Pokud ano, tak máš 50  % úspěchu v kapse, druhých 50 % je způsob jak, a to nech na nás – protože my víme jak……

Chceš využít svůj potenciál na 100 %?
Chceš posílit tak, abys nemusel uhýbat těm, co to s Vámi a s Vaší firmou nemyslí dobře?
Chceš posílit svůj charakter?

Zavolej mi, napiš mi – spolu zvládneme všechno!

 

Pepa Orálek

602 555 088
josef.oralek@litecom.cz