Poděkování Pepy Orálka

Zabere to jen min času

Ahoj všichni,

Je neuvěřitelné, jak odolný je člověk… Zvláště někteří jedinci jsou schopni na sebe vzít tíhu zodpovědnosti za celou společnost. 

Pravý charakter se pozná v těžkých dobách. V době vzestupu, když jdou věci téměř hladce, zvládne podnikat každý. Ale když proti Vám stojí překážky velikosti Golema, to je pak jiná jízda. V takové chvíli vidíme, kdo se jde prát s nepřízní osudu, a kdo si lehne a čeká, až se vrátí „staré časy“ – nevrátí. 

Podnikatel je tvůrce společnosti a ty jsi ten, kdo dokáže zvládnout cokoli. Mám mezi podnikateli mnoho přátel, mnoho z nich jsou silní jedinci, kteří nechali stěžování, fňukání, pláč a zármutek za dveřmi svých firem a pustili se čelem ke zdolání GOLEMA!

TAKOVÍ LIDÉ JSOU CENNÍ PRO SPOLEČNOST, TY JSI PRO SPOLEČNOST CENNÝ……

Ty patříš mezi tyto důležité LIDI. 
A já, ať jsi můj přítel nebo nepřítel, ať se mnou souhlasíš či nikoli, ať jsi JUDr. nebo zedník, já Ti děkuji, že pomáháš držet tuto společnost při životě. 
Pomáháš navzdory nespravedlnosti, navzdory nesmyslným protivenstvím, které jdou proti tobě, navzdory lenosti, hlouposti a vypočítavosti… ty jdeš stále dál.

Bez Tvé obětavosti a síly bychom se na tomto světě měli mnohem hůř.

Mým posláním a posláním celého Litecomu, je podporovat lidi, kteří stále bez přestávky pracují na tom, aby byl život na této modré planetě lepší. Takže pokud cítíš, že tvé lokty jsou již rozbité a hrany obroušené a už nemáš sílu dál pracovat na svém cenném cíli, zavolej a já Ti pomohu dát vše do pořádku. 

S láskou a úctou 

Pepa Orálek
a
Litecom team