Lenost a neochota

Zabere to jen 3 min času

LENOST A NEOCHOTA

Každému z nás se někdy do něčeho nechtělo a každý z nás si řekl, že je línej. 

Co je to vlastně lenost? Je to neochota vystoupit ze svého komfortu a udělat něco navíc. Něco, co bolí, něco, co jsem doposud nezvládl.

Chci zhubnout, ale jsem moc línej na to, abych každé ráno běhal. Chci více zákazníků, ale jsem moc línej na to, abych volal lidem a seznamoval se a vnucoval se. Chci lepší vztah, ale to nemá cenu, to bych musel u sebe něco změnit – třeba chodit každý den s manželkou na procházku se psem. Chci umravnit souseda ohledně hluku, který každý večer dělá, ale nechce se mi za ním jít a „poprat“ se o svá práva.

Je mnoho věcí, do kterých se člověku nechce a je velmi jednoduché nazvat se líným. 

Řeknete mi, k čemu je vlastně lenost dobrá? Komu slouží toto vysvětlení? Jak toto vysvětlení vyřeší ten problém, do kterého se nám nechce?

Já Vám řeknu tajemství, všichni jsme svým způsobem líní. Každý z nás by mohl přidat. Ono v době, kdy na kole nemusíme šlapat, při vaření nemusíme rozdělat oheň, nebo při plození dítěte stačí zajít do spermabanky, není tak těžké se stát líným. 

Jenže kdo vyhrává v závodě zvaný úspěšný život? Ten líný, nebo ten, kdo se lenosti postaví? 

Vzdát život je velmi lehké a společnost k tomu člověka vede velkou silou. 

Jak se ale postavit lenosti? To je jednoduché, pokud má člověk dostatek síly. A kde vzít tolik síly?

Já a všichni v Litecomu se zabýváme tím, jak Vám dát tolik síly, abyste byli schopni vyřešit vše ve svém životě a v podnikaní. Chceme, aby každý, kdo se rozhodne, že přestane používat lenost jako smíření se se špatným fungováním jeho firmy, lenost vymazal ze svého slovníku.

Sílu vrátit umíme, protože víme, jak ji ztrácíte. Ale rozhodnout se žít tak, jak chcete, ne tak, jak Vám diktuje okolí, je pouze na Vás. 

Lenost je blbost a dá se s ní zatočit. Zavolejte a společně lenost vymažeme z Vašeho života.

Pepa Orálek